Vorbim despre un apartament de 3 camere, decomandat, 68 mp suprafaţa utilă, la etajul 2 (din 7) situat într-o zonă bună a municipiului Iaşi. Lângă crâşma „Familial”.

Proprietarul a rămas cu vreo 20.000 euro datorii la bancă şi vreo 2.000 euro la întreţinerere. Poate a mai avut datorii şi în altă parte.

I s-a scos apatamentul la vânzare. Nu spun licitaţie… pentru că nu ar fi corectă exprimarea.

A fost evaluat la 62.000 euro. SĂ ZICEM că a fost corectă evaluarea.

Ce să vezi?! Nu a vrut nimeni să-l cumpere la prima strigare cu 62.000 euro

A doua zi, a treia zi… nu mai contează… preţul a coborât la 75%… undeva la 46.000 euro.

S-a găsit doar o septuagenară, adică o persoană peste 70 de ani (mai exact, e născută în 1946), care să cumpere acel apartament.

Nu are cum să demonstreze că din pensia de sub 1.500 lei/lună a adunat 46.000 euro... dar nu interesează pe nimeni treaba asta.

A cumpărat apartamentul.

A angajat nişte gigei să dea un var şi… l-a scos la vânzare pe net cu 72.000 euro. Au fost cel puţin 10 persoane care au vizionat acel apartament

Şi l-a vândut în mai puţin de o lună de la aparţia anunţului. Cu cât?

În acte cu 48.000 euro. În realitate cu peste 65.000 euro. Persoana care l-a cumpărat a împlinit 30 de ani luna aceasta… şi se pare că nu a avut nevoie de credit bancar dacă a putut să treacă în acte o sumă cu vreo 17-20.000 euro mai mică. 

Repet: vânzătoarea oficială e o septuagenară. E mama, soacra mătuşa… o rudă a unui şmenar imobiliar!

DA, despre fostul proprietar putem spune că e „handicapat”… din moment ce a permis să i se vândă apartamentul de 68 mp cu 46.000 euro.

Despre executorul judiciar, să zicem că s-ar numi Georgiana… numai de bine! Eu cred că a primit măcar 8.000 euro – jumate din diferenţa dintre 62.000 euro şi 46.000 euro – pentru această golănie. Am căutat anunţul de vânzare/licitaţie pentru acest apartament… şi nu apare nicăieri. Bine că a apărut cu succes cel cu oferta de 72.000 euro! (sursa foto: imobiliare.ro, cu precizarea că fotografia nu are legătură cu apartamentul despre care se face vorbire în articol)8 aprilie 2019

1 Opinie până acum.

  1. Anonim iesean spune:

    Adevarul e trist si descris amanuntit, problema e ca ii urez multa m… lu „Doamna”judecator si imi doresc enorm ca familia ei sa fie executata silit, sa vada si ea cum e sa fii gaina societatii, cat despre pagubit asa ajunge orice roman plin de datorii bancile pun dobanzi mari, camatari legali, judecatorii sunt cu.vele smecherilor, o tara mai de cacat si unde doar oamenii cu bani fac legile doar romania si poate africa in triburi mai gasesti.

Spune-ți opinia


instagram volgers kopen volgers kopen