Vineri, 14 septembrie 2018, societatea DE L’ART VOYAGES SRL Braşov (CUI: 16210670) a depus o cerere de intrare în insolvenţă (sau poate chiar în faliment), demers care a dus la constituirea Dosarului nr.2995/62/2018, pentru care încă nu a fost programat primul termen de judecată. Desigur, este vorba de firma care deţine/administrează agenţia de turism cu acelaşi nume.

Culmea mârlăniei! A doua zi (15 septembrie 2018), a postat pe contul de Facebook o nouă ofertă, pentru “Green Village Resort 4*- Delta Dunării, Perioada 17 septembrie – 21 septembrie (inclusiv), Tarif PROMO: 55 euro/noapte” – detalii AICI.

Conform unor recenzii publicate tot pe 15 septembrie 2018, agenţia a trimis unor clienţi care au achitat deja servicii/pachete turistice următorul mesaj:

Cu părere de rău vă anunţăm că suntem în imposibilitatea de a onora angajamentul asumat. În consecinţă, pentru recuperarea sumelor datorate o să vă rugăm să vă adresaţi asiguratorului societăţii şi să faceţi demersurile necesare (veţi primi pe mail in cursul zilei de luni toate informatiile în vederea acestui demers). Regretăm întreaga situaţie precum şi neplăcerile cauzate

Înfiinţată în martie 2004 sub numele NATURFLORA SRL şi rebotezată în 2008 (primul an în care a desfăşurat ceva activitate), DE L’ART VOYAGES SRL este deţinută şi administrată de Lăcrămioara Elena ROTARU şi Claudiu Remus ROTARU. La finalul anului 2017 avea datorii de 610.090 lei… dar şi creanţe de 614.007 lei.

Conform site-ului propriu (delart.ro) şi listei agenţiilor de turism licenţiate (valabilă la 7 septembrie 2018), DE L’ART VOYAGES SRL are (avea) puncte de lucru în Braşov şi Constanţa, iar asigurarea este încheiată la OMNIASIG şi expiră pe 20 octombrie 2018(sursa foto: facebook.com/DeLArtVoyages)16 Septembrie 2018

1 Opinie până acum.

  1. dekar says:

    Sunt unul dintre miile de tepuiti, parlit zdravan in urma cu un an de “Omnia”. Marlania ingroapa Romania in continuare.Cu atata amar de tepe trase de agentiile de turism in ultimii doi-trei ani,in frunte cu Omnia,nimic nu s-a facut de catre autoritati ,in speta Ministerul Turismului in favoarea prostului de platitor.Si societatile de asigurare,oricum cu sume asiguratorii modeste,insuficiente, nu scapa nici un cent,se fac ca ploua.Iar manaria vanzarii de pachete turistice “virtuale” a ajuns o practica infecta.Cine si cum ar trebui sa-i rada pe acesti escroci notorii?

Spune-ți opinia