Au fost prelungite termenele insolvenţelor AGROCOMPLEX BÎRLAD şi R-AGRO FĂLCIU

0

Pe 25 ianuarie 2018, judecătorul sindic Adina ALEXANDRU de la Tribunalul Vaslui a aplicat o dublă lovitură Grupului RACOVA, controlat cel puţin până în vara anului 2015 de Adrian PORUMBOIU (foto, 67 de ani), şi a dispus deschiderea procedurii generale de insolvenţă atât împotriva R-AGRO FĂLCIU SA (CUI: 14812105), cât şi în cazul debitoarei AGROCOMPLEX BÎRLAD SA (CUI: 2808054).

În cadrul ambelor proceduri, instanţa a numit practicianul FIVE ADMINISTRATION SPRL Bucureşti în funcţia de administrator judiciar provizoriu – cu o remuneraţie iniţială de 500 lei/lună! -, şi a fixat data de 25 februarie 2018 drept termen limită de înscriere la masa credală.

Invocând complexitatea procedurilor, volumul mare de informaţii care trebuie analizate şi „faptul că există si mulţi creditori arendatori care trebuie informaţi si notificaţi„, FIVE ADMINISTRATION SPRL a solicitat prelungirea termenelor, iar instanţa a admis cererea practicianului.

Şi astfel, noul termen limită pentru înscrierea la masa credală a devenit, în cazul ambelor insolvenţe, data de 12 aprilie 2018. După cum susţine administratorul judiciar în notificările publicate, prima Adunare a Creditorilor AGROCOMPLEX BÎRLAD SA ar urma să se întrunească în acelaşi loc, în aceeaşi zi şi la aceeaşi oră cu Adunarea Creditorilor R-AGRO FĂLCIU SA… ceea ce nu este posibil, mai ales că sediul debitoarelor nu este în acelaşi loc, aşa cum cum scrie în notificări. (sursa foto: gsp.ro)

DOCUMENTE ATAŞATE:
AGROCOMPLEX BÎRLAD SA – Notificare privind deschiderea procedurii de insolvenţă (termene prelungite)

R-AGRO FĂLCIU SA – Notificare privind deschiderea procedurii de insolvenţă (termene prelungite)LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.