Ce mai face extraordinarul ADRIAN PORUMBOIU? Şi ce mai fac cei vânduţi de „domnia sa”?

0

Despre planul de redresare din cadrul procedurii de concordat preventiv a scris Mazilu – AICI. Proiectul de concordat preventiv este AICI. În condiţiile în care Adrian PORUMBOIU este într-un război cu cei cărora le-a vândut firmele prin 2015, este greu de crezut că societatea COMCEREAL SA Vaslui (CUI: 8208253) îşi va mai reveni vreodată.

Dar nu la acest plan vreau să mă refer, mai ales că încă nu a fost votat şi sunt şanse mari să nu fie acceptat de creditori. Eu vreau să spun doar atât: în relaţia cu arendatorii… a fost un gunoi. Mă refer la PORUMBOIU, desigur!

DA, i-a vândut pur şi simplu… firmei/firmelor care a/au cumpărat afacerea de la el.

DA, i-a vândut pe arendatori, pe partenerii lui de afaceri. DA, el, marele Porumboiu, i-a vândut pur şi simplu.

Acei oameni, numiţi oficial arendatori, şi-au cedat terenurile lui PORUMBOIU. Şi-au cedat terenurile pentru că au avut încredere în Porumboiu.

Şi el i-a vândut! Fără nicio reţinere. I-a vândut celor pe care îi condamnă azi! Nişte ruşi, nişte nu ştiu cine. I-a vândut fără să-i întrebe dacă sunt de acord şi fără să-i anunţe! Abia anul trecut, când s-a înteţit scandalul cu neplata arendei, a catadicsit şi Porumboiu să le spună că societatea/afacerea nu îi mai aparţine.

Şi acei oameni, arendatorii, chiar nu mai au cum să-şi recupereze cel puţin o parte din banii cuveniţi (arenda). Pentru că sumele aferente anilor 2014 şi 2015 s-au prescris, iar cele din 2016 şi 2017 vor fi achitate într-un procent de 70%… dacă reuşeşte planul de redresare.

Şi acum se prezintă drept „salvatorul arendatorilor”. La Porumboiu mă refer, desigur. Mizerabil! (sursa foto: gsp.ro)LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.