COMCEREAL: Instanţa a prelungit termenele procedurii de insolvenţă

0

COMCEREAL SA Vaslui (CUI: 8208253), firmă controlată până prin 2015 de Adrian PORUMBOIU (foto), a intrat în insolvenţă pe 21 februarie 2019 – am scris AICI.

Instanţa, Tribunalul Iaşi, a stabilit nişte termene. De exemplu, termenul limită de înscriere la masa credală era 5 aprilie 2019.

Ulterior, termenele procedurii au fost majorate… conform deciziei instanţei din 19 aprilie 2019 – detalii AICI.

Conform deciziei instanţei din 19 aprilie 2019, noul termen de înscriere la masa credală este 3 mai 2019.

Administratorul judiciar, un aşa-zis consorţiu format din R & I GROUP SPRL (fosta ZRP INSOLVENCY SPRL) şi LD EXPERT IPURL, nu a publicat această informaţie până acum… şi nici nu cred că o va publica în timp util. Termenul limită de 3 mai este peste câteva zile.

Dacă sunteţi creditori ai societăţii COMCEREAL SA, vă sugerez să nu credeţi că ăştia doi care se ocupă de insolvenţă s-au gândit la Dumneavoastră. NU, ei au cerut prelungirea termenelor din alte motive. E o golănie clasică.

Şi „ceva bun„, care cred că demonstrează ceea ce v-am spus mai sus:

  • Prima Adunare a Creditorilor a fost convocată pe 6 mai 2019, ora 13:00, la Bucureşti (detalii AICI)
  • Noua sentinţă a Tribunalului Iaşi nu zice nimic de o reprogramare a Adunării Creditorilor. Prin urmare şi aşa deci – pe 6 mai se vor întâlni şmecherii care teoretic deţin majoritatea masei credale… şi vor decide!

Îmi permit să dau şi un pronostic: principalul creditor la COMCEREAL SA va fi o firmă aparent românească… cu acţionariat în Insulele Virgine Britanice.

DOCUMENT ATAŞAT:
COMCEREAL SA – Încheiere privind majorarea termenelor de procedurăLĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.