În urmă cu câteva zile am decis să nu mai dau texte la liber. Pe ideea: cine vrea să mă înjure … să plătească. Supărarea a venit în urma textului despre eMAG. Nu dau amănunte, rămâne aşa!

Astăzi am găsit pe două site-uri cu pretenţii texte care pleacă de la un articol publicat alaltăieri de SUPERVIZOR.ro. ACESTA.

Nu, nu e impresie mea că sunt cel mai bun şi nimeni nu a mai aflat de insolvenţa respectivă. Doar titlul “Fabrica de încălţăminte ALPINA s-a cerut în insolvenţă; are peste 500 de angajaţi şi datorii de 28,58 milioane lei” era o ştire, care putea fi valorificată de cei interesaţi.

Culmea e că cei care au prins informaţia au preluat pasaje întregi din text… şi nu s-au deranjat să precizeze sursa. “Fabulos” e că nu au căutat altă fotografie, au luat-o pe cea postată pe SUPERVIZOR.ro şi au dat sursa supervizor.ro… deşi imaginea era de pe site-ul companiei, aspect menţionat în text.

Ce vreau să spun?

Cei care au preluat informaţia şi o parte din text au accesat cumva (adică fraudulos) articolul de pe SUPERVIZOR.ro… dar au considerat că e sub demnitatea lor să menţioneze sursa. Nu sunt nici primii şi, cu siguranţă, nici ultimii.

Dar am o propunere pentru ei:
– îmi trimiteţi un mail sau un mesaj pe FB şi vă dau acces la articolele din zona voastră de interes; nu după două zile, ci chiar în ziua în care apare textul respectiv; fără nicio pretenţie financiară sau de altă natură. Nu vă mai chinuiţi să accesaţi/furaţi textele care vă interesează!

La întrebarea din titlu, răspunsul este acesta:
cei care accesează articolele de pe SUPERVIZOR.ro fără a avea acest drept, adică nu au abonament sau nu le-am dat eu acces gratuit, nu sunt nişte şmecheri. Sunt doar nişte gunoaie! Mulţumesc pentru urări, la fel şi vouă!13 Iunie 2018

Spune-ți opinia