DEJA-VU! O nouă amânare în Dosarul de insolvenţă COMCEREAL Vaslui

0

Astăzi, 7 martie 2018, a fost programat un nou termen de judecată în Dosarul de insolvenţă nr.2476/89/2015, deschis împotriva debitoarei COMCEREAL SA Vaslui (CUI: 8208253), companie deţinută până prin 2015 de Adrian PORUMBOIU (foto, 67 de ani).

Tribunalul Iaşi nu a avut curajul să pronunţe o soluţie nici astăzi, aşa că a amânat cauza pentru 21 martie 2018, cu următoarea motivaţie: „pentru soluţionarea cererii de recuzare„. Dacă nu suntem chiar foarte tâmpiţi şi citim cu atenţie motivaţia, putem trage concluzia că nu există nicio şansă ca sentinţa să fie pronunţată peste două săptămâni – atunci se va pronunţa o nouă amânare.

Dacă aş fi răutăcios, aş spune că Tribunalul Iaşi nu a pronunţat astăzi o soluţie pentru a lăsa timp „clonei” COMCEREAL GLOBAL SRL Vaslui (CUI: 38447570) să preia tot ce e bun şi valoros de la COMCEREAL SA, aşa cum s-a întâmplat în cazul MOPAN Vaslui – MOPAN SUCEAVA (detalii AICI). Dar eu nu sunt răutăcios… şi rămâne cum a zis instanţa!

Totuşi, pentru buna informare a cititorilor SUPERVIZOR.ro, precizez că societatea COMCEREAL GLOBAL SRL Vaslui a fost înfiinţată pe 6 noiembrie 2017 de către asociaţii fondatori Valeriu COJOCARU şi Romeo CHIŞCĂ, cu sediul social… la sediul COMCEREAL SA Vaslui!

CITIŢI ŞI:
ŞMECHERIE sau ILEGALITATE? Salarii ale angajaţilor COMCEREAL Vaslui au fost plătite prin MANDAT POŞTAL de firme din Galaţi şi Tulcea… una este deţinută de fiul unui secretar de stat

SUPER-GOLĂNII! Dividende de 3 milioane lei “pe cadavrul” MOPAN; “clona” MOPAN SUCEAVA a preluat active de la firma-mamă… dar şi HOTELUL RACOVA!LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.