Conform declaraţiei de avere pe care a depus-o în iunie 2019, Livia Doina STANCIU (foto), judecător CCR, a încasat anul trecut (2018) următoarele sume de bani:

 • 283.956 lei – de la Curtea Constituţională (salariu)
 • 454.716 leipensie (inclusiv nişte diferenţe, conform unor hotărâri judecătoreşti)
 • 19.223 lei – diferenţe salariale (de la ÎCCJ)
 • 27.014 lei – activitate didactică (Institutul Naţional al Magistraturii)
 • 2.908 lei – de la CSM (“diferenţe salariale restante”)

TOTAL: 787.817 lei… bani încasaţi doar în anul 2018

Deţine în Galaţi un apartament de 57,63 mp – “cumpărat din fondul locativ de stat“. Dobândit în 1992. Pentru cei mai tineri, vin cu o “traducere”: e vorba de un apartament construit în regimul comunist şi cumpărat de la stat, pe o sumă derizorie, în vremea lui Iliescu.

Mai deţine un autoturism DACIA 1310, fabricat în 1999, şi un autoturism MATIZ E, fabricat în 2003. Bănuiesc că e vorba de “maşini de colecţie”… nu pot să cred că Livia STANCIU conduce/utilizează aşa ceva.

Are un depozit de vreo 15.000 euro (69.326 lei) la BRD, bani “puşi deoparte” anul trecut. ATÂT are Livia Doina STANCIU… conform declaraţiei de avere! (sursa foto: b1.ro)

DOCUMENT ATAŞAT:
Livia Doina STANCIU – declaraţie de avere (2019)

CITIŢI ŞI:
MONA PIVNICERU: Pensia a crescut anul trecut cu 62.589 lei… şi a ajuns la 384.650 lei; veniturile din 2018 au totalizat 702.542 lei4 August 2019

17 Opinii până acum.

 1. George says:

  Ei sunt cei care Ne-au adus “ statul de drept” in RONANIA!!!! Ei sunt cei care nu sunt “ mai presus de lege” conform Art.16 Constituția României!!! Groaznic cu aceste specimene care au rupt România in doua. Trăim intr-un stat al magistraților, polițiștilor și ce mai rămâne le dam un os de ros la amărâții de romani.!!!!! Trăim vremuri grele , romani!!!

 2. George says:

  Ei sunt cei care Ne-au adus “ statul de drept” in RONANIA!!!! Ei sunt cei care nu sunt “ mai presus de lege” conform Art.16 Constituția României!!! Groaznic cu aceste specimene care au rupt România in doua. Trăim intr-un stat al magistraților, polițiștilor și ce mai rămâne le dam un os de ros la amărâții de romani.!!!!! Trăim vremuri grele , romani!!!
  Dacă are 62 de ani sa plece doamba sa ne lase și sa-și mănânce pensia uriașă, a crescut PIB-ul dava o intrebi ce este zici ca o înjuri. Nu are de unde sa știe , pentru aceasta individa o intereseaza banii și nimic altceva.!!!

 3. petre baluta says:

  Asa arata echitatea si dreptatea intr-un stat conus de nemernici incompetenti. Constitutia Romaniei art 16 pct 1 este incalcata grosolan. Ce face aceasta bestie cu 800 milioane lunar, bani din truda romanului?

 4. vleju ioan says:

  EI DE CE NU POT TRAI CU MINIMUL PE ECONOMIE? ISI BAT JOC DE PARINTI , BUNICI IN GENERAL DE CEI CARE I-AU ALES SI INTREGUL POPOR. SA LE FIE RUSINE DE LA PRESEDINTE PANA LA ULTIMUL SECRETAR, PARLAMENTAR,DEPUTAT,MEMBRI SUPLEANTI ,ODRASLE ANGAJATE PE SALARII EXORBITANTE SI PLIMBA UN A4 SI NU STIE CE SCRIE IN EL!!!R U S I N E SA VA FIE. MAI VRETI VOTUL PROSTIMII???? SA VA PUNETI POFTA IN CUI. S-A DESTEPTAT ROMANUL.

 5. Lucia says:

  Cand doamne iarta ma este cadru didactic si cand salariat la CC??? Ce program au acestia???? Si pedeasupra si pensionar reangajat!!! Pai de ce ne miram ca nu sunt bani la buget??? Toti bugetarii care au si fu ctii didactice sunt peste tot si nicaieri dar incaseaza doua salarii intacte!!!! La scoala am invatat ca salariul este expresia baneasca a timpului efectiv lucrat!!! De ce legea este atat de permisiva pentru unii ( si pensie si doua contracte platite din fonduri publice) ???? De ce institutiile statului nu si fac treaba si nu sunt corecti????

  • SUPERVIZOR.ro says:

   La CC e ca la Consiliile de Administraţie. Se întâlnesc din când în când, nu au program full-time.

 6. Prodan Aurelian says:

  Noi suntem cu pensii si salarii nesimtite. Asa rezula din hotararile definitive ale onorabililor cu pensii si salarii pe masura eforturilor depuse.Au un sindicat (CSM) care le apara tot timpul onoarea. Pe noi cine ne apara, caci tot timpul se apela la noi ca trebuie sa intelegem situatia. Drepturile noastre cine le apara ?

 7. Liviu Cătălin says:

  Sînt în țara asta și oameni care au învățat carte multă. Dacă ați trecut pe la școală cum ați trecut și pe la vot, adică precum gîsca prin apă, asta fie de puturoși, fie că nu v-a dus capul ( majoritatea oamenilor sînt proști, e dovedit statistic, așa că să nu ne mai amăgim ),acum degeaba dați mărunt din buze.

 8. Stan Gh. says:

  Daca e vorba Livia Stanciu, nici nu e de mirare ! Aceera individa total nesuferita, are un tupeu rar intalnit ! Basusta pana inmaduva oaselor si acum iohanista ca doar nu mai e spuga lui base’. Cum a venit nazistul si-a schimbat stapanul si plvanul a si trimis’o la CCR ca recompensa ce va urma cu dosarele ascunse de Lazar-tractor si cate altele. Oameni cumparati cu functii mari ptr.bani fff. multti din bugetul tarii si noi multimea ne execytam. Ca parca ce fac aetia ar fi si litera de lege!! Nenorocirea e de ficare data tacem si inghitim in sec ca nu stim sa ne adunam. Am fost un popor unit pe timpul socialismului cand era un singur partid , acum suntem niste imprastiati in functie de cate partide sunt si prob.si mai multi !! Popor jalnic. Si de aceia apar asemenea jivine fara suflet si rai ca dracul !! Golul de putere si alesii fac ce vor si numesc ce le convine ca sa le fie si mai bine.

 9. carla says:

  O mincinoasa si o nesimtita aceasta doamna!Cica are o Dacia 1310 din 1999, crede ca suntem prosti si punem botul la asemenea ineptii?Eu nici de colectie nu as mai tine-o.Ei, politicienii din ziua de azi , au dus tara de rapa.Isi bat joc de popor.Ei iau sararii nesimtite , iar faramiturile noi.Trebuie facut ceva cu acesti nemernici. Au saracit tara, unde este haos cumplit:furturi, crime dupa crime , cersetori, ca nu mai poti iesi pe strada de ei, someri cu duiumul,sinucigasi, dar politicienii se lafaiesc in bani si concedii supra costisitoare in locuri exotice…Degeaba vorbim, nimeni nu ne ia in seama…Toti sunt corupti, de la presedintele tarii la ultimul politist…Vai s-amar de tara asta!!!

 10. SI CE DACA says:

  Degeaba ai bani daca n-ai bun simt. Ramai o huiduita vesnica si traiesti planor asupra adevaratei omeniri.

 11. Averescu says:

  Ar trebui să se revină la impozitul pe venitul global( din toate sursele salarii,pensii,drepturi de autor etc) cu cote procentuale diferite pe tranșe .Este moral daca ai iesit la pensie ca bugetar sa nu mai fi reangajat la stat ci doar la privat indiferent de capacitatea de munca si in indiferent de categoria socială din care faci parte.Sa existe doar un sistem de pensii contributive ( private optional ptr cine doreste),ptr pensiile de serviciu sa se acorde o compensație pentru privațiunile ce țin de natură muncii clar definite.Salariile sa fie legate de post să nu mai existe nici un spor .

 12. Nicolae Ifrim says:

  Doamna respectiva a muncit pentru ce are. Sa o luam ca exemplu pentru noi. Doar cei care muncesc reusesc intr-un domeniu, sa nu fim invidiosi, sa incercam sa muncim mai mult sa fim mai buni ca aceasta doamna si vom avea rezultate mai bune ca ale dumneaei.

 13. Zen says:

  Wow! E casatorita doamna? Intreb pt un prieten…

 14. valeriu grigor says:

  In SATU MARE, judecatorrul obliga un handicapat de 84 ani, tintuit la pat, care vrea sa vanda o paarte din casa pentru plata operatiei,partaj, sa plateasca 22.707 lei, taxa de timbru, la valoarea casei de 187.916 lei, a respins cererea de indreptare materiala, am renuntat la judecata, s-a luat act de renuntare si ma obliga la 50% din taxa, 11.3353 lei, pensia nu acopera medicamentele, fratilor va cer ajutorul, aceasta hotarare este o crima pentru mine, de peste un an tot se amana, am pierdut programarea si plata de la spitalul EKh. Viena, (dos.8081/296/2018)

 15. Solomie Ghita says:

  Dupa mine este un MAGISTRAT corect am vazut-o in sala MULTA SANATATE SI FERICIRE II DORESC DIN TOATA INIMA AMIN

Spune-ți opinia