case-trainice

În august 2014, ALI BEIGE (67 de ani în prezent) a înfiinţat CASE TRAINICE SRL Constanţa (CUI: 33467348), având ca obiect principal de activitate lucrări de constructii ale clădirilor rezidentiale şi nerezidentiale, ciudat fiind faptul că Registrul Comerţului şi-a dat acordul pentru utilizarea acestui nume de firmă în condiţiile în care, din 2012, exista CONSTRUCTORUL DE CASE TRAINICE SRL Constanţa (CUI: 30238250).

Deşi are o vârstă care sugerează seriozitate şi onestitate,  ALI BEIGE pare că şi-a propus să deruleze afacerea pe banii altora, la doar câteva luni de la înfiinţare fiind înregistrat primul dosar în care CASE TRAINICE SRL are calitate de debitor. Au urmat şi altele, cel mai nou fiind înregistrat pe 23 septembrie 2016, la Judecătoria Constanţa. Acest dosar (nr.26002/212/2016) are ca obiect “acţiune în răspundere contractuală, pretenţii”, reclamanţi fiind două persoane fizice.

Totuşi, cel mai grav proces este altul, care le “anulează” pe celelalte. Astfel, pe 4 mai 2016, SEPAX INTERNATIONAL SRL Constanţa (CUI: 30373524), firmă aflată sub incidenţa Legii 85/2014, a formulat cerere de deschidere a procedurii insolvenţei împotriva debitoarei SC CASE TRAINICE SRL, invocând existenţa unei creanţe certe, lichide şi exigibile în cuantum de 245.223,72 lei, reprezentând contravaloare facturi neachitate şi penalităţi de întârziere. Conform creditoarei, facturile restante sunt din iunie 2015 şi reprezintă contravaloarea oţelului beton livrat debitoarei.

Judecătorul sindic Elena Laura SULIMAN a admis cererea abia pe 20 septembrie 2016, după ce a amânat de două ori pronunţarea sentinţei. C.I.I. EVDOCHIM MARIANA a fost desemnat administrator judiciar provizoriu, cu o remuneraţie iniţială de 3.000 lei, iar termenul limită de depunere a cererilor de creanţe a fost fost stabilit pentru data de 7 noiembrie 2016. Prima Adunare a Creditorilor se va desfăşura pe 5 decembrie 2016, ora 12.00, la sediul administratorului judiciar (Constanţa, bd.Ferdinand nr.7, et.1, camera nr.16).

După toate probabilităţile, insolvenţa CASE TRAINICE SRL se va transforma rapid în faliment, afacerea fiind, de fapt, o ţeapă (premeditată). Grav este că ALI BEIGE nu pare că are de gând să se oprească. În noiembrie 2015, acest individ şi Marilena CIUCĂ (38 de ani) au înfiinţat NEXUS STYLE SRL (CUI: 35197356), cu sediul social în satul Tărtăşeşti judeţul Damboviţa (acasă la Marilena CIUCĂ) şi având ca obiect principal de activitate “coafură şi alte activităţi de înfrumuseţare“!

În iunie 2016, după ce a fost depusă cererea de insolvenţă menţionată, cei doi parteneri de afacere au decis schimbarea obiectului principal de activitate în “lucrări de construcţii ale clădirilor rezidenţiale şi nerezidentiale“. Chiar dacă doar Marilena CIUCĂ este administrator, este greu de crezut că ea s-a decis peste noapte să se apuce de construcţii şi NEXUS STYLE SRL nu va fi, de fapt, continuatoarea ţepei CASE TRAINICE. (sursa foto: constructoruldecase.ro)

 

3 Noiembrie 2016

5 Opinii până acum.

 1. Ionela Petrescu (Constanta, Mamaia) says:

  Am luat si eu teapa de la aceasta firma. Am contractat firma sa imi construiasca o vila P+2+M, mi-a eliberat factura pentru avans cu contract semnat (ulterior aveam sa aflu ca nu conteaza factura emisa atata timp cat firma nu are bunuri sau alte active, nu are bani in contul deschis la ING, si nu ai legal ce recupera decat in limita capitalului social de 200 lei care si acesta fusese scos din cont de numitul Sunai Cadar creerul la intreaga operatiune de inselatorie )

  Am fost invitata sa semnez contractul in incinta Institutului de Proiectare si Cercetare Constanta,unde aveau inchiriat un birou la etajul 9, unde Sunai Cadir in calitate de reprezentant al SC Case Trainice SRL impreuna cu numitul Sima Catalin tot din Constanta,mi-au solicitat un avans de 10000 euro pentru inceperea lucrarii. Am dat banii pentru care mi-au eliberat factura cu chitanta.In factura a semnat Sunai Cadir cu toate ca ulterior am aflat de la Registrul Comertului ca administrator unic era Ali Beige o persoana foarte in varsta domiciliata intrun sat din judetul Constanta folosita ca paravan pentru inselatoriile numitilor Sunai Cadir Constructorul de Case Trainice si Sima Catalin un asocit acestuia la tepele date oamenilor naivi. Dupa ce am dat 10000 euro acestia au venit pe teren s-au uitat putin si au spus ca revin. Insa multe zile la rand nu a venit nimeni sa inceapa lucrarea. I-am contactat telefonic si Sunai Cadir mi-a spus ca mai are nevoie inca de 5000 de euro ca sa poata incepe lucrarea. Ulterior am fost sunata de Sima Catalin care mi-a spus sa vin la ei la birou pentru a ii da banii lui. Deja eram foarte ingrijorata si nu am mai vrut sa dau nici un ban. Acestia atunci mi-au spus ca nu imi mai pot face lucrarea daca nu mai suplimentez avansul. Cum sa dau mai multi bani cand am dat 10000 euro si ei macar nu au batut un cui ??? Clar ca am fost excrocata. Apoi acestia nu au mai raspuns la telefon. I-am sunat de pe alt numar si mi-a raspuns Sunai Cadir care mi-a comunicat ca prietenul lui Sima Catalin s-a suparat pe mine si nu mai vrea sa imi execute lucrarea. Am cerut atunci banii inapoi insa Sunai Cadir a spus ,, Da-ma in judecata !,, I-am dat in judecata si am castigat. Dar intrucat pe rolul Judecatoriei Constanta mai erau altii inselati de Sunai Cadir si SC Case Trainice SRL, eram ultima la masa credala. Asa ca nu am putut sa ii execut cu numic. Mai ales ca acestia nu au avut nici bani in cont, nici active pe firma. Au facut de la inceput aceasta firma pentru a da tepe in constructii. De asemenea Sunai Cadir a avut si firma SC Constructorul de Case SRL pe numele sotiei divortate ulterior de el. Deci Ali Beige este doar o persoana care ar trebui luata la intrebari de Politie cum de i-a permis acestui Sunai Cadir sa semneze facturi si de ce s-a lasat folosita ca marioneta in aceasta mare inselatorie colectiva. Chiar nimeni nu ii oprestepe asti Sunai Cadir si Sima Catalin ? Politia spune ca este cauza civila ca de ce am dat banii. Pai mi-a dat factura cu chitanta de avans ! Deci trageti concluzia ca Politia din Constanta doarme la propriu !

 2. bobo dik says:

  Feriti va de Firma Rabota (alias Atelierul de Vitralii de pe strada mircea cel batran) condusa de Sima Catalin. e un mare tepar care nu face altceva decat sa ia bani in avans si dupa sa te duca cu vorba.
  isi bate joc si de beneficiar si de angajati.
  Daca vreti sa va luati teapa angajati l pe el.

 3. pacalit says:

  Sima Catalin reprezentant firma Rabota (Atelierul de Vitralii) de pe strada Mircea Cel Batran si Sunai Cadir de la Constructorul de Case sunt niste infractori notorii care scopul lor lor principal este sa pacaleasca oamenii.
  Au o vrajeala in ei ca sunt mari si tari si ca vor face tot ca la carte. au nenumarate plangeri pe numele lor . alegeti va alti constructori.
  Nu va incurcati cu ei veti ramane fara bani si fara constructie.

 4. client says:

  Cu Sima am lucrat si am lucrat binisor. De Cadar am auzit cate ceva, dar nu se stie sigur. Si mie mi s-au cerut la inceput bani mai multi, dar pentru materiale, iar dupa au mers lucrurile conform contractului, au intarzit 2 saptamani la termenul de executie, dar este ok, oamenii pe care ii are sunt buni.

Spune-ți opinia