CARACAL e „capitala ţării” în acest moment. Cine e primar în CARACAL? Nu ştie aproape nimeni, pare că nu contează. Şi nici nu prea a fost deranjat în actualul context.

Dacă totuşi contează: primarul se numeşte Dumitru Liviu RADU (foto)… şi a fost remunerat anul trecut cu 108.371 lei, adică 9.031 lei/lună (1.940 euro pe lună, la cursul oficial al anului trecut)

Soţia „edilului” se numeşte Adriana RADU şi are o firmă care se ocupă de „comerţ cu amănuntul al produselor farmaceutice, în magazine specializate”. Numele societăţii este ADRIANA FARM SRL (CUI/CIF: 14143515), are un capital social de 200 lei şi sediul social în Caracal, str.Mihai Eminescu nr.21, bl.13B, sc.1, ap.3

Pentru anul trecut, firma soţiei primarului a raportat un profit net de 160.565 lei, la o cifră de afaceri de 2,32 milioane lei, rezultate obţinute cu 8 angajaţi.

Conform declaraţiei de avere a primarului, „doamna lui” a primit anul trecut 11.242 lei în calitate de „administrator unic” şi 184.800 lei ca „dividente”.

Banii pe care doamna susţine că i-a încasat şi care se impozitează cu 10% se numesc dividenDe, iar salariul minim net în România a fost anul trecut de 1.162 lei/lună, adică aproape 14.000 lei pe an. În rest, noi să fim sănătoşi… şi să nu le dorim nici duşmanilor să trăiască în Caracal! (sursa foto: linia1.ro)

DOCUMENT ATAŞAT:
Dumitru Liviu RADU – declaraţie de avere (2019)9 august 2019

2 Opinii până acum.

 1. Dragomir spune:

  Ați făcut de râs o întreagă regiune ( Oltenia).
  Mă adresez caracalenilor, în frunte cu primarul
  lor. Observăm că mulți din rândurile Dvs.
  cunoșteau o mulțime de nereguli, dar nu
  le-ați devoalat. V-ați complăcut în corupție,
  în diverse forme de trafic, și în trecut, și
  acum. Oare chiar toți sunteți în mafie? Unde
  vreți să ajungeți? Acesta-i viitorul pe care
  vreți să-l oferiți copilașilor voștri?
  Să vă fie rușine !

 2. Georgeta Tibera spune:

  Chiar mai conteaza puctul nostru de vedere..? Daca, DA..Atunci, nu sunt deacord cu Dumitru Liviu Radu, sa nu mai fie in functia de primar la Caracal , pentru abuz în serviciu..Sa fie cercetat atat el cat si sotia..

Spune-ți opinia