Adina Andreea POPESCU a reuşit să ţepuiască şi ING, nu doar Fiscul! Am sesizat AJFP Arad cu privire la golănia ADMIDA… şi la nepăsarea lichidatorului judiciar Marius BODEA

0

Înfiinţată în iunie 2015, teoretic cu obiect principal de activitate „Fabricarea altor produse din cauciuc”, societatea ADMIDA SUPPLY SRL Sânleani (CUI/CIF: 34712925) a intrat direct în faliment, la propria cerere – Dosarul nr.3097/108/2021.

De fapt, este vorba de o ţeapă clasică, afacerea fiind mutată pe ADMIDA CONCEPT SRL (CUI/CIF: 43756483), firmă înfiinţată în februarie 2021 de Adina Andreea POPESCU (foto), patroana de la ADMIDA SUPPLY SRL… cu acelaşi sediu social şi acelaşi obiect de activitate, care a devenit plătitoare de TVA în aprilie şi a raportat angajaţi începând cu luna iulie 2021 – detalii AICI.

În cadrul procedurii simplificate de faliment, lichidatorul judiciar provizoriu CII BODEA MARIUS, practician numit la propunerea debitoarei, a reuşit să publice – în afara termenului stabilit de instanţă, desigur! – tabelul preliminar al creanţelor, iar acest document vine cu o surpriză.

În afară de Fisc, care a contabilizat un prejudiciu de 258.711 lei – stopajul la sursă, adică bani furaţi de la angajaţi, reprezintă cel puţin 2/3 din aceste restanţe -, pe lista creditorilor apare şi ING BANK, cu 55.553,92 lei… creanţă teoretic garantată!

Chiar astăzi, 3 ianuarie 2022, am sesizat AJFP Arad (creditorul majoritar) cu privire la ţeapa ADMIDA (SUPPLY&CONCEPT) şi la nepăsarea (ca să nu zic nesimţirea) aşa-zisului specialist în insolvenţe Marius BODEA.. şi am adresat instituţiei „rugămintea de a analiza oportunitatea efectuării inspecţiei fiscale la debitoarea ADMIDA SUPPLY SRL, eventual şi la ADMIDA CONCEPT SRL, şi de a nu confirma CII BODEA MARIUS în funcţia de lichidator judiciar”.

Dacă va mai fi cazul, voi informa şi judecătorul sindic care se ocupă de Dosarul nr.3097/108/2021, cu următorul termen de judecată pe 20 ianuarie 2022. Semne bune anul are! (sursa foto: facebook.com/adina.popescu.1044186)

CITIŢI ŞI:
ADMIDA SUPPLY: Faliment cu stopaj la sursă „grupa mare”… deşi firma figurează în acte cu lichidităţi duble faţă de datorii; patroana Adina Andreea POPESCU a mutat afacerea pe ADMIDA CONCEPT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.