Adina Andreea POPESCU a reuşit să ţepuiască şi ING, nu doar Fiscul! Am sesizat AJFP Arad cu privire la golănia ADMIDA… şi la nepăsarea lichidatorului judiciar Marius BODEA

Înfiinţată în iunie 2015, teoretic cu obiect principal de activitate „Fabricarea altor produse din cauciuc”, societatea ADMIDA SUPPLY SRL Sânleani (CUI/CIF: 34712925) a intrat direct în faliment, la propria cerere – Dosarul nr.3097/108/2021.

De fapt, este vorba de o ţeapă clasică, afacerea fiind mutată pe ADMIDA CONCEPT SRL (CUI/CIF: 43756483), firmă înfiinţată în februarie 2021 de Adina Andreea POPESCU (foto), patroana de la ADMIDA SUPPLY SRL… cu acelaşi sediu social şi acelaşi obiect de activitate, care a devenit plătitoare de TVA în aprilie şi a raportat angajaţi începând cu luna iulie 2021 – detalii AICI.

În cadrul procedurii simplificate de faliment, lichidatorul judiciar provizoriu CII BODEA MARIUS, practician numit la propunerea debitoarei, a reuşit să publice – în afara termenului stabilit de instanţă, desigur! – tabelul preliminar al creanţelor, iar acest document vine cu o surpriză.

În afară de Fisc, care a contabilizat un prejudiciu de 258.711 lei – stopajul la sursă, adică bani furaţi de la angajaţi, reprezintă cel puţin 2/3 din aceste restanţe -, pe lista creditorilor apare şi ING BANK, cu 55.553,92 lei… creanţă teoretic garantată!

Chiar astăzi, 3 ianuarie 2022, am sesizat AJFP Arad (creditorul majoritar) cu privire la ţeapa ADMIDA (SUPPLY&CONCEPT) şi la nepăsarea (ca să nu zic nesimţirea) aşa-zisului specialist în insolvenţe Marius BODEA.. şi am adresat instituţiei „rugămintea de a analiza oportunitatea efectuării inspecţiei fiscale la debitoarea ADMIDA SUPPLY SRL, eventual şi la ADMIDA CONCEPT SRL, şi de a nu confirma CII BODEA MARIUS în funcţia de lichidator judiciar”.

Dacă va mai fi cazul, voi informa şi judecătorul sindic care se ocupă de Dosarul nr.3097/108/2021, cu următorul termen de judecată pe 20 ianuarie 2022. Semne bune anul are! (sursa foto: facebook.com/adina.popescu.1044186)

CITIŢI ŞI:
ADMIDA SUPPLY: Faliment cu stopaj la sursă „grupa mare”… deşi firma figurează în acte cu lichidităţi duble faţă de datorii; patroana Adina Andreea POPESCU a mutat afacerea pe ADMIDA CONCEPT