Administratorul/lichidatorul a publicat notificările de insolvenţă şi faliment la multe luni după expirarea termenelor prevăzute de sentinţele instanţei; judecătorul sindic (încă) nu a observat aceste nereguli!

IOMA IMPEX SRL Bucureşti (CUI/CIF: 31104), firmă de comerţ deţinută şi administrată de Mariana MITU, a intrat în insolvenţă, la propria cerere, pe 26 mai 2017. Termenul limită pentru depunerea cererilor de admitere a crenţelor a fost 10 iulie 2017, conform sentinţei pronunţate de judecătorul sindic Maria ZAMFIR de la Tribunalul Bucureşti – Dosar nr.17474/3/2017.

Administratorul judiciar numit la propunerea debitoarei, C.I.I. ENACHE NICOLETA NEORILĂ, a publicat notificarea privind deschiderea procedurii de insolvenţă tocmai pe 8 noiembrie 2017… adică la 4 luni după expirarea termenului de înscriere la masa credală!

Pentru că termenele erau depăşite, Nicoleta Neorilă ENACHE nici măcar nu a precizat aceste termene în notificare (AICI). Nu a sesizat nimeni această „şmecherie”. Nici măcar judecătorul sindic, persoană care teoretic verifică documentele depuse la dosar.

IOMA IMPEX SRL a „avansat” la faliment prin procedura generală pe 29 iunie 2018, sentinţa fiind pronunţată tot de magistratul Maria ZAMFIR.

Termenul limită pentru „a doua înscriere la masa credală” a fost 13 august 2018, iar practicianul C.I.I. ENACHE NICOLETA NEORILĂ a devenit lichidator judiciar. Altfel spus, această individă s-a ocupat de procedură de la bun început… şi până în prezent.

Pe acelaşi model ca la intrarea în insolvenţă, chiar ceva mai „evoluat”, Nicoleta Neorilă ENACHE a publicat notificarea privind intrarea în faliment pe 27 martie 2019, adică la 7 luni şi jumătate de la expirarea termenului menţionat (13 august 2018). Ca şi data trecută, nu există niciun termen trecut în notificareAICI.

Nici de această dată, judecătorul sindic nu a sesizat „inventivitatea” practicianului C.I.I. ENACHE NICOLETA NEORILĂ!

DOCUMENTE ATAŞATE:
IOMA IMPEX SRL – Notificare privind deschiderea procedurii de insolvenţă

IOMA IMPEX SRL – Notificare privind deschiderea procedurii de faliment