ADRIAN TOMŞA susţine că a achitat toate datoriile la stat acumulate de PRIMA TV

După publicarea articolului «„Consiliul Concurenţei nu ştie cum se numeşte firma care va prelua PRIMA TV… dar îi dă nişte limbi „mogulului” TOMŞA», societatea CLEVER BUSINESS TRANSILVANIA SRL Cluj-Napoca (CUI/CIF: 18239966) a venit cu un fel de precizare în care spune că a achitat toate datoriile la stat acumulate de PRIMA BROADCASTING GROUP SRL Bucureşti (CUI/CIF: 4747298), societatea care deţine(a) licenţa pentru PRIMA TV… „de peste 10 milioane de lei” – detalii AICI.

Sărind peste faptul că această condiţie a fost impusă cel mai probabil de ANAF – nu de CLEVER BUSINESS TRANSILVANIA SRL, cum scrie în comunicatul aruncat (şi probabil antedatat!) pe un site care aparţine, de fapt, societăţii CLEVER MEDIA NETWORK SRL -, nu pot să nu observ că, totuşi, apare o diferenţă semnificativă între datoriile menţionate de administratorul judiciar, de cel puţin 13.270.030 lei (detalii AICI)… şi „peste 10 milioane lei„, suma din „precizarea” cumpărătorului televiziunii. Sau poate că 3,27 milioane lei e o nimica toată („peste” ceva!) pentru CLEVER BUSINESS TRANSILVANIA SRL, firmă care nu a avut venituri în ultimii doi ani şi a încheiat 2019 cu datorii de 178.486 lei şi capitaluri proprii negative, de -155.638 lei.

Din păcate, comunicatul nu spune şi de unde a luat CLEVER BUSINESS TRANSILVANIA SRL peste 10 milioane lei, dacă s-a împrumutat doar de la asociatul majoritar Gheorghe Adrian TOMŞA (foto)… sau a contribuit cu ceva şi Zoltan TESZARI! (sursa foto: monitorulcj.ro)

Super-drăguţ îndemnul de pe site-ul clever-media.ro – „Rămâi la curent cu tot ceea ce este nou”. Comunicatul anterior este din decembrie 2018!

CITIŢI ŞI:
Consiliul Concurenţei nu ştie cum se numeşte firma care va prelua PRIMA TV… dar îi dă nişte limbi „mogulului” TOMŞA; datoriile la stat ale televiziunii au crescut cu 12,75 milioane lei