ADRIANA NAZARCIUC s-a ales cu plângere penală şi cerere de atragere a răspunderii personale… din cauza mărcii TIMPUL

Pe 25 noiembrie 2018, am semnalat faptul că ADENIUM PRINT SRL Iaşi (CUI/CIF: 26954782), o societate/editură înfiinţată în mai 2010 de către Adriana NAZARCIUC (foto), a intrat direct în faliment şi nimeni nu observa că debitoarea deţine marca TIMPUL plus domeniile revistatimpul.ro şi oameniitimpului.ro – detalii AICI.

La câteva luni după apariţia articolului, lichidatorul judiciar INTERCOM MANAGEMENT SPRL Bucureşti vine cu o completare la Raportul privind cauzele falimentului, document în care precizeză că, „deşi debitoarea deţine în patrimoniul marca TIMPUL, aceasta nu a mai fost folosită în folosul şi interesul debitoarei ADENIUM PRINT SRL, ci în interesul unei alte societăţi, respectiv BRANDWAY SRL, faptă ce constituie infracţiune„.

Practicianul mai spune că „prin acestă deturnare a activului s-a urmărit numai interesul personal al administratorului debitoarei, fără a se ţine cont de interesul societar, întrucât debitoarea nu a încasat nicio sumă de bani din exploatarea frauduloasă a mărcii de către societatea BRANDWAY SRL, deţinută în fapt tot de dna. NAZARCIUC Adriana”.
În cel mai recent raport de activitate (din noiembrie 2019), INTERCOM MANAGEMENT SPRL afirmă că a formulat o plângere penală împotriva fostului administrator Adriana NAZARCIUC, care „formează obiectul Dosarului Penal nr.1761/P/2019 aflat pe rolul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice”.

Desigur, lichidatorul judiciar a depus şi cerere de atragere a răspunderii personale împotriva Adrianei NAZARCIUC, dar Dosarul asociat nr.3355/99/2018/a2 încă nu a fost soluţionat, în principal din cauza protestului judecătorilor, următorul termen fiind programat pe 24 martie 2020.

Nu e foarte clar „ce face” la ora actuala marca TIMPUL (administratorul judiciar a încheiat un contract pentru evaluare), dacă mai este exploatată fraudulos de Adriana NAZARCIUC – prin BRANDWAY SRL, redenumită MERIDIANE PUBLISHING SRL Iaşi (CUI/CIF: 35355464) -, dar cert este că pârâta a mutat pe această firmă şi domeniile internet adenium.ro, revistatimpul.ro şi oameniitimpului.ro. Dacă-i bal, bal să fie! (sursa foto: reporteris.ro)

CITIŢI ŞI:
ADENIUM PRINT a intrat în faliment şi ar putea rămâne fără marca/revista TIMPUL; falita deţine şi domeniile revistatimpul.ro şi oameniitimpului.ro