Afacerea cu cel mai mare potenţial – oferirea de DIPLOME! Peste 7.000 de oameni de afaceri au pus botul anul trecut la „certificatul” FIRMĂ DE ÎNCREDERE

Cea mai bună afacere în România este oferirea unor diplome.
Şi nu mă refer aici la diplomele de doctorat eliberate de securiştii de la „academia lumii”, ci de diplomele fără valoare emise de unele site-uri sau de Camerele de Comerţ.

1. Vă invităm în perioada 11-13 noiembrie, în intervalul orar 11.00-14.00, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT (Bvd. Eroilor de la Tisa nr.22), unde într-un cadru festiv veţi urca pe podium pentru a vă prelua premiul, momentul fiind filmat individual, pentru fiecare laureat în parte. După montarea tuturor cadrelor, evenimentul integral – Gala Excelenței în Afaceri – Topul Firmelor din Județul Timiș va fi difuzat pe un post regional de televiziune și transmis live în mediul online (web, reţele socializare), în data de 4 decembrie 2020, ora 19:00.
Contravaloarea participării este de 420 lei+TVA/reprezentantul firmei premiate

Acesta este mesajul transmis de Camera de Comerţ Industrie şi Agricultură TIMIŞ companiilor care au înregistrat rezultate pozitive în 2019.

Altfel spus, cu mai puţin de 100 euro primeşti o diplomă şi apari la o televiziune (locală) . „Măcar anii trecuţi ne dădea mâncare şi băutură de banii ăştia”, a comentat un mucalit!

2. Cu doar 100 lei (+TVA) primiţi o diplomă de la ListaFirme.ro, site frate/soră cu listamarci.ro, pagină web care prezenta şi încă mai prezintă date cu caracter personal. Şi listafirme.ro face asta, dar „mai soft”.

Am reclamat listamarci şi osim.ro la DataProtection.ro în urmă cu aproape un an, în legătură cu publicarea datelor cu carater personal (adresele de domiciliu ale persoanelor fizice care au solicitat înregistrarea unor mărci). Şi ce dacă?!

BORG DESIGN SRL, firma care deţine listafirme.ro şi listamarci.ro a avut anul trecut un profit net de 1.232.008 lei, la o cifră de afaceri de 3.826.303 lei, rezultate obţinute cu 24 de angajaţi… şi de pe urma diplomelor vândute fraierilor premianţilor. 

3. Cu undeva între 50 şi 100 euro, nişte şmecheri din Polonia emit Certificat „Firmă de încredere”. Sunt o mulţime de firme care şi-au cumpărat aşa ceva şi acum sunt în faliment!

În 2019, CENTRUL DE CERCETARE A OPINIILOR CLIENTILOR CBOK SRL a emis astfel de „diplome” în valoare de 3.312.470 lei. Rezultă… cel puţin 7.000 de fraieri!

Ce afacere ştiţi Dumneavoastră care să genereze astfel de rezultate… cu eforturi atât de mici? Şi sigur această „activitate” va fi profitabilă şi în viitor, pentru că „Un fraier se naşte la fiecare minut„! (sursa foto: inmures.ro)