Afaceri de 7 milioane lei şi profit de peste un milion de lei pentru NADINA de la „Bravo, ai stil!”

Urmăresc „cu atenţie şi îngrijorare” emisiunea-concurs „Bravo, ai stil!” de la KANAL D. E o emisiune care se pliază pe insomnia mea… e difuzată în intervalul orar 23-01, patru zile pe săptămână (miercuri – sâmbătă). Doamna cu găina, Iulia ALBU, nu mai face parte din juriu… au rămas doar Cătălin BOTEZATU, Raluca BĂDULESCU şi Maurice MUNTEANU.

Pe ideea de a prezenta şi altceva în afară de insolvenţe, dar tot chestii serioase, m-am gândit ca azi să vă spun ce afaceri are concurenta NADINA.

De ce m-am oprit la NADINA?

În ediţiile de săptămâna trecută – v-am spus că urmăresc „cu atenţie şi îngrijorare” emisiunea – concurenta NADINA a avut un sacou de 9.000 lei (90 de milioane lei vechi) şi nişte pantofi de 4.000 lei. Wow!

Aceste sume au fost avansate de Raluca BĂDULESCU şi recunoscute de concurentă… cu menţiunea că aceasta (concurenta) a zis că sacoul şi pantofii sunt „de împrumutat”.

Concurenta NADINA din Craiova se numeşte Nadina-Rozalia KISS, are 26 de ani şi este asociat la firmele ONEROM IMPEX SRL Craiova (CUI/CIF: 6662902) şi ROM-KISS SRL Craiova (CUI/CIF: 16125353).

La ONEROM IMPEX SRL, concurenta NADINA are 0,5% din capitalul social, diferenţa de 99,5% fiind deţinută de Livia KISS (probabil mama, e născută în 1968).

La ROM-KISS SRL, cam aceeaşi situaţie: Livia KISS- 99%, Nadina-Rozalia KISS – 1%.

Sărim peste structura asociaţilor, că poate nu are mare importanţă din moment ce vorbim de mamă şi fiică. Ce rezultate au obţinut firmele la care NADINA este asociat?

Pentru anul 2018, ONEROM IMPEX SRL a raportat 79 de angajaţi, un profit net de 892.850 lei şi o cifră de afaceri de 3.581.012 lei. După cum puteţi vedea din bilanţul de mai jos, firma a încheiat anul 2018 cu 1.358.946 lei în casă şi conturi.

ONEROM IMPEX SRL – rezultate financiare 2018

Tot în 2018, ROM-KISS SRL, cu 74 de angajaţi, a obţinut un profit net de 344.146 lei şi o cifră de afaceri de 3.398.588 lei.

ROM-KISS SRL – rezultate financiare 2018

Per total, firmele la care NADINA este asociat au înregistrat anul trecut vânzări cumulate de aproape 7 milioane lei şi un profit net (tot cumulat) de 1.236.996 lei. Bani suficienţi pentru a susţine campanii SMS de încurajare a unor concurente la „Bravo, ai stil!”. (sursa foto: youtube.com – Bravo, ai stil!)

ŞI DOUĂ OBSERVAŢII (de telespectator neiniţiat în modă) pentru juriul specializat:
¤ Când un jurat acordă nota 1, în bătaie de joc, în timp ce ceilalţi doi merg pe note de cel puţin 3 (notele sunt de la 1 la 5, pentru cine nu ştie), nu ai căderea să vii tu, jurat, chiar dacă te numeşti Cătălin BOTEZATU, să acuzi publicul votant!

¤ Şi mai este o problemă de care văd că juriul nu ţine cont: votul publicului este pentru evoluţiile din săptămâna anterioară. Scrie clar în regulament, precizează şi prezentatoarea Ilinca VANDICI la fiecare emisiune

CITIŢI ŞI:
Ce om de afaceri este CĂTĂLIN BOTEZATU? Asociat la o societate în faliment, administrator la una deţinută de o pensionară, iar magazinul online este pe numele unei firme de cosmetice pentru toaletă