Aflaţi ASTĂZI ce dosare/cereri de INSOLVENŢĂ au fost înregistrate IERI! Nu cumva v-a solicitat cineva insolvenţa?!

Începând cu această lună (februarie 2019), SUPERVIZOR.ro îşi propune să prezinte ZILNIC (adică în fiecare zi lucrătoare!) lista debitoarelor (în principal firme, dar şi ONG-uri, PFA-uri sau II-uri) care s-au cerut în insolvenţă IERI şi lista debitoarelor împotriva cărora IERI au fost depuse astfel de solicitări. Ambele liste vor fi prezentate într-un singur articol, care cel mai probabil va fi publicat pe site în intervalul orar 14-15.

Spun „îşi propune”, pentru că reuşita demersului depinde de buna funcţionare a portalului instanţelor de judecată şi de felul în care îşi fac treaba angajaţii instanţelor însărcinaţi cu introducerea informaţiilor despre dosare în sistemul ECRIS şi pe portal.just.ro.

Aflaţi ASTĂZI dacă IERI v-a cerut cineva insolvenţa!

NU, nu e o răutate în îndemnul/intertitlul de mai sus.
În ultima perioadă, am întâlnit mai multe firme care au aflat de pe site-ul SUPERVIZOR.ro că împotriva lor au fost depuse cereri de insolvenţă. Una dintre debitoare e chiar listată la BVB!

Iar la o altă astfel de societate (un mare restaurant din Capitală), administratorul s-a răţoit la mine şi m-a ameninţat cu instanţa… „pentru că nu e adevărat, pe noi nu ne-a dat nimeni în judecată„. După ce i-am trimis linkul dosarului şi s-a interesat mai bine… a aflat că un distribuitor de băuturi îi ceruse insolvenţa. NU, nu şi-a cerut scuze!

Şi sunt şanse foarte mari ca astfel de situaţii (bizare) să se înmulţească, pentru că cererea de insolvenţă a devenit cea mai simplă şi mai rapidă „metodă de executare silită” a unui partener cu restanţe la plată. De obicei, se apelează şi la o şmecherie, astfel încât creditorul să poată spune „Vai! Nu am ştiut, avocatul a făcut de capul lui„… poate prezint „procedura” cu altă ocazie.

Prin urmare, dacă aveţi datorii mai mari de 40.000 lei şi mai vechi de 60 de zile, nu ar fi rău să consultaţi listele publicate ZILNIC de SUPERVIZOR.ro. S-ar putea să vă regăsiţi firma pe lista „ţeparilor”… şi e bine să ştiţi din timp de ce vă evită lumea (partenerii de afaceri), că până primiţi actele de la tribunal mai durează câteva zile!

Cum arată listele cu debitoare

În cazul ambelor liste – incluse în articolele cu titlul „CERERI/DOSARE DE INSOLVENŢĂ înregistrate pe data de…” -, vor fi menţionate numele debitoarelor, CUI/CIF-ul acestora, numărul dosarului de insolvenţă deschis IERI şi simbolurile judeţelor (tribunalelor) unde au fost înregistrate cererile/dosarele.

Pentru exemplificare, ataşez articolul/listele aferent(e) zilei de 1 februarie, cu menţiunea că aceste informaţii vor fi accesibile contra-cost. Abonamentele pot fi achiziţionate exclusiv prin platforma paydemic.com (implementată de BIT SOFTWARE SRL), costă numai 20 de lei/lună (sub un leu pe zi lucrătoare). Suma include TVA, iar plata se poate efectua doar prin card. Primiţi factura pe mail.

Pentru alte informaţii, mă puteţi contacta pe email, la adresa spv@supervizor.ro

Document ATAŞAT:
CERERI/DOSARE DE INSOLVENŢĂ înregistrate pe 1 februarie 2019