Agenţia de turism MAREEA: Doi ani şi jumătate de insolvenţă/faliment şi peste 30.000 euro pentru administratorul/lichidatorul judiciar: Pentru creditori? Doar o ţeapă de 7 milioane euro

MAREEA COMTUR SRL Deva (CUI: 10118438), firma care a operat agenţia de turism MAREEA, patronată de Marius USTUROIU, a intrat în insolvenţă pe 13 septembrie 2016, iar în decembrie 2017 a trecut la faliment – detalii AICI.

Au trecut doi ani şi jumătate de atunci.
Şi ce dacă?!

Nu s-a rezolvat nimic. Şi de ce s-ar rezolva?

Administratorul/lichidatorul judiciar EXPERT INSOLVENŢĂ SPRL (Emil GROS) are 1.000 de euro pe lună FĂRĂ SĂ FACĂ NIMIC, plus „5% din sumele încasate de la data deschiderii procedurii insolvenţei”.

Nu cred că a încasat nimic până acum din „onorariul de succes” – de 5%, nu are nici un raport în acest sens, îl doare în cur pe el de cei ţepuiţi de MAREEA COMTUR SRL.

El, administratorul judiciar, devenit ulterior lichidator judiciar, primeşte 1.000 de euro pe lună indiferent ce s-ar întâmpla. Până acum are vreo 30.000 euro… şi nu a făcut nimic pentru banii ăştia.

Ce motiv ar avea să închidă procedura?
Poate doar un procuror care să-l întrebe cum e cu activele imobilizate de 1.4 milioane lei şi cu activele circulante de 5 milioane lei… din bilanţul pe 2017. Dar nu-l întrebă nimeni, nu vă faceţi probleme! (sursa foto: profit.ro)