Am râs anul trecut de ministrul DĂNUŢ ANDRUŞCĂ… şi pentru asta am plătit 114.025 lei

La începutul anului trecut, Dănuţ ANDRUŞCĂ (foto, stânga) a ajuns ministru al Economiei… la recomandarea inculpatului Ionel ARSENE (foto, dreapta), actualmente consilier judeţean cu atribuţii de preşedinte CJ Neamţ. ANDRUŞCĂ a fost ministru până în noiembrie 2018.

Partea şi mai gravă este că acest ANDRUŞCĂ nu a dispărut din peisajul politic românesc după debarcarea de la minister. El este deputat al României.

Am râs de el, de ANDRUŞCĂ, că nu ştie să se exprime, că era un neica nimeni în Guvernul României!

Ştiţi că există o zicere populară care spune că „râdem, glumim… dar plătim„.

În cazul lui ANDRUŞCĂ, am plătit 114.025 lei pentru că am râs de el. Nici măcar nu l-am… de banii ăştia! Adică să-l întrebăm de legenda cu benzile transportoare recondiţionate şi vândute drept noi la CEH sau CEO.

Conform declaraţiei de avere din iunie 2019, Daniel ANDRUŞCĂ a primit anul trecut suma de 114.025 lei… în calitate de „cel mai bun ministru al Economiei” de după Revoluţie… plus 22.317 lei pentru cele vreo două luni în care a fosst deputat. Nu mai contează că soţia Elena ANDRUŞCĂ a fost plătită ca un necalificat în calitate de director la ULPROD SRL Târgu Neamţ (CUI/CIF: 6756691) – 1.162 lei/lună.

După cum am spus: am râs, am glumit… dar am şi plătit! (sursa foto: adevarul.ro)

DOCUMENT ATAŞAT:
DĂNUŢ ANDRUŞCA – declaraţie de avere (iunie 2019)