ANI ascunde declaraţia de avere a candidatei Diana Iovanovici ŞOŞOACĂ… sub numele ŞOŞOAPĂ! Anul trecut a câştigat 250.000 lei din avocatură

0

Persoanele care candidează la alegeri (locale sau parlamentare) sunt obligate să depună declaraţie de avere (şi de interese)… iar aceste documente sunt postate pe site-ul Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI) – integritate.eu.

Am căutat – DUPĂ NUMELE COMPLET – declaraţiile de avere şi de interese ale avocatei Diana Iovanovici ŞOŞOACĂ pe integritate.eu… şi nu le-am găsit!

Fiind un tip mai insistent, am încercat şi alte căutări.

Ce să vezi?! ANI publică aceste documente… dar sub numele Diana Iovanovici ŞOŞOAPĂ.

Greşeala ANI poate fi pe jumătate iertată… pentru că din declaraţia de avere s-ar putea înţelege că numele de familie este ŞOŞOAPĂ – detalii AICI.

Totuşi, în declaraţia de interese se vede foarte clar că numele este ŞOŞOACĂ (detalii AICI).

Cu toate acestea, ANI a publicat ambele documente sub numele ŞOŞOAPĂ, după cum se vede foarte clar din imaginea ataşată.

Cu speranţa că, totuşi, ANI nu a publicat documentele altei persoane, vă pot spune că Diana Iovanovici ŞOŞOACĂ a câştigat anul trecut suma de 250.000 lei din avocatură… ceea ce nu e chiar foarte mult.

Întrebarea la care ar trebui să primesc/primim un răspuns ar fi aceasta: de ce ANI „i-a pocit” numele candidatei? (sursa foto: printscreen integritate.eu)

DOCUMENTE ATAŞATE:
Diana Iovanovici ŞOŞOACĂ – declaraţie de avere

Diana Iovanovici ŞOŞOACĂ – declaraţie de interese

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.