Anunţ important de la MONALISA: Adunarea Creditorilor de la ASIRI INTERNATIONAL se va desfăşura pe 16 august 2016

Monalisa

Nu ştiţi cine e Monalisa (Camelia LITEANU)? Este practician în insolvenţă şi una dintre cele mai mari ţepe de care se ocupă este cea a firmei ASIRI INTERNATIONAL SRL Piatra Neamţ (CUI: 9126542). Masa credală la această societate este de 99,66 milioane lei (conform ultimului tabel al creditorilor). „Pe româneşte”, vorbim de peste 22 milioane euro. Eu cred că nu a auzit de asta condamnatul penal Remus BORZA, că sigur se băga!

ASIRI-INTERNATIONAL-10-ani-(2015)-ww

Legat de insolvenţa menţionată, cel mai recent anunţ al persoanei al cărui nume ne aduce aminte (total nejustificat) de o pictură celebră se referă la Adunarea Creditorilor acestei companii „de mare succes” din judeţul Neamţ, care nu se va mai desfăşura pe 15 august 2016 („cum din eroare a fost convocată anterior”), ci pe 16 august 2018, ora 12:00, „la sediul administratorului judiciar din Piatra Neamţ, str. Durăului nr.13”.

 Despre insolvenţa ASIRI INTERNATIONAL SRL Piatra Neamţ găsiţi nişte amănunte interesante AICI, dacă nu se închide site-ul între timp!

 Pentru orice eventualitate:
ASIRI INTERNATIONAL SRL a intrat în insolvenţă pe 8 octombrie 2014, la propria cerere, motivând că „debitele exigibile la data de 31.07.2014 erau în cuantum de 68.015.764 lei„.

Ultimul tabel definitiv al creanţelor, publicat (în BPI) de Monalisa Camelia LITEANU de la EUROINSOLV SPRL Piatra Neamţ, scoate în evidenţă datorii ale societăţii de 99,66 milioane lei. Principalul creditor este, desigur, Fiscul (prin AJPF Neamţ) cu 73.675.293 lei, cu menţiunea că această creanţă (provizorie) este contestată în instanţă.

 BCR, o bancă „de treabă” pentru unii, este înscrisă în tabel cu numai 3 milioane şi ceva şi cu menţiunea „sub condiţie”. În rest, puteţi afla creditorii din documentul ataşat. (sursa foto: artresting.wordpress.com)

 DOCUMENTE ATAŞATE:
ASIRI INTERNATIONAL SRL Piatra Neamţ – (rectificare) convocare creditori

ASIRI INTERNATIONAL SRL Piatra Neamţ – tabel definitiv al creanţelor