BĂI BOGHIŞ s-a cerut în insolvenţă; ELENA UDREA deţine 50% din această firmă… care are active de peste 13 milioane lei

FOTO: Elena Gabriela UDREA (stânga) şi Elena Veronica STANCA la redeschiderea staţiunii BOGHIŞ; sursa: magazinsalajean.ro

Înfiinţată în septembrie 2013, BĂI BOGHIŞ SRL Zalău (CUI/CIF: 32255126) are ca obiect principal de activitate „Hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare” (Cod CAEN: 5510), iar jumătate din firmă este deţinută de Elena Gabriela UDREA. Nu e nicio coincidenţă de nume, e chiar „doamna Nuţi”. Celelalte părţi sociale sunt deţinute de Nadine-Magda STANCA (40%) şi Veronica Elena STANCA (10%), în timp ce atribuţiile de administrator sunt îndeplinite de septuagenara Maria CIURTE!

BĂI BOGHIŞ SRL a înregistrat o scădere a cifrei de afaceri şi pierderi imediat după ce UDREA nu a mai fost „pe cai mari”, astfel că anul 2017 a fost încheiat cu capitaluri proprii negative (de -287.490 lei), în ciuda faptului că societatea deţine active imobilizate de 13,45 milioane lei.

Probabil pentru a evita/stopa executările silite aprobate recent de instanţă (inclusiv de la Fisc), societatea Elenei UDREA (şi a familiei STANCA) a depus ieri, 18 februarie 2019, o cerere de deschidere a procedurii de insolvenţă, demers care a dus la constituirea Dosarului nr.135/84/2019. Tribunalul Sălaj încă nu a stabilit data primului termen de judecată, dar sunt şanse ca această cerere să fie judecată chiar săptămâna aceasta, termenul prevăzut de lege fiind de maxim 10 zile.