BONITECH TRADING (Restaurant Vanity): Urmare a sesizării SUPERVIZOR.ro, instanţa a dispus (re)analizarea unei creanţe dubioase… invocată de o firmă controlată de patronul Lucian-Bobi MARINESCU

BONITECH TRADING SRL Bucureşti (CUI/CIF: 24787602) a intrat în insolvenţă (la propria cerere) pe data de 25 octombrie 2022 şi în februarie 2023 am semnalat posibile nereguli la această procedură – AICI.

Am sesizat administratorul judiciar RIM TRUST IPURL şi Fiscul (AFP Sector 6 şi DGRFP Bucureşti), în principal cu privire la creanţa dubioasă a presupusului creditor INTER-PART SERVICE SRL Bucureşti (CUI/CIF: 447379).

Practicianul s-a făcut că plouă, Fiscul a zis că o să analizeze, dar secretul fiscal nu îi dă voie să spună ce a făcut, aşa că am informat instanţa (Tribunalul Bucureşti).

SURPRIZĂ! Astăzi, 31 mai 2023, judecătorul sindic a dispus «discutarea aspectelor legate de aplicabilitatea dispoziţiilor (…) din Legea nr.85/2014 cu privire la creditorul INTER-PART SERVICE SRL».

Mai exact, va trebui să se stabilească „care e treaba” cu creanţa de 2.160.000 lei… invocată de INTER-PART SERVICE SRL Bucureşti şi trecută în tabelul creditorilor. Şi am o dovadă (în plus) că nu există! (sursa foto: restaurantvanity.ro)

CITIŢI ŞI:
BONITECH TRADING (Restaurant Vanity): Masă credală de 3,25 milioane lei, cu o creanţă dubioasă de 2,16 milioane lei… invocată de o firmă controlată de patronul Lucian-Bobi MARINESCU; datorii la stat de aproape un milion de lei… cu 25% stopaj la sursă PENAL