BRICOMAT-ul lui ILIE CARABULEA a intrat în insolvenţă; societatea este listată la BVB

Componentă a holdingului ATLASSIB, societatea BRICOMAT SA Sibiu (CUI: 788333) este listată la BVB sub simbolul COBL, iar pe 20 decembrie 2017 a intrat în insolvenţă, la propria cerere, urmare a deciziei judecătorului sindic Daniela Mărioara BARBU – Dosarul nr.5525/85/2017.

Conform sentinţei publicate în BPI, debitoarea „este o societate comercială pe acţiuni, având ca administratori sociali pe JEDER Petru Marin, AVRAMESCU Alexandru, HADĂR Maria şi MORAR Constantin”, iar „din actele contabile depuse la dosar rezultă că debitoarea este în stare de insolvenţă, având debite în cuantum de 2.396.434.57 lei„.

Dacă e să ne luăm după site-ului companiei, „în fiecare zi de JOI a săptămânii, BRICOMAT SA acordă un discount de 5% pentru toate mărfurile achitate cu numerar„, şmecherie prin care se ocolesc conturile bancare, care probabil sunt „ţinta” unor operaţiuni de executare silită.

Urmare a deciziei instanţei, CITR SPRL-Filiala Bihor va îndeplini atribuţiile de administrator judiciar provizoriu… „cu o retribuţie de 500 lei lunar„. Onorariul de 500 lei/lună e doar o glumă (proastă) a instanţei, nu vă luaţi după asta! Se va regla la Adunarea Creditorilor.

Acelaşi judecător sindic a mai decis că data de 5 februarie 2018 este termenul limită pentru înregistrarea cererilor de admitere a creanţelor, iar termenul limită pentru verificarea creanţelor, întocmirea, afişarea şi comunicarea tabelului preliminar al creanţelor este 26 februarie 2018.

După cum susţine site-ul bvb.ro, Ilie CARABULEA (foto, 70 de ani) deţine 59,8896% din acţiunile societăţii BRICOMAT SA (care iniţial s-a numit COMAT SIBIU SA).

Următorul termen de judecată în Dosarul de insolvenţă nr.5525/85/2017, al debitoarei BRICOMAT SA Sibiu, este programat pe 28 februarie 2018(sursa foto: mesageruldesibiu.ro)

DOCUMENT ATAŞAT:
BRICOMAT SA – Încheiere de deschidere a procedurii insolvenţei în formă generală