Ca lichidator, noua şefă ANAF a câştigat anul trecut 59.220 lei… şi a achiziţionat un apartament şi un teren în Craiova

La aproape o lună de la numirea în funcţia de preşedinte ANAF, Mihaela TRICULESCU (foto) s-a îndurat să depună declaraţia de avere şi astfel putem să ne formăm o idee despre câştigurile unui practician în insolvenţă fără prea multă experienţă… şi „de provincie”.

După cum precizează în documentul menţionat, TRICULESCU a câştigat anul trecut, ca „lichidator” (practician în insolvenţă este denumirea corectă), suma de 59.220 lei, adică o medie de 4.935 lei/lună.

Din păcate, Mihaela TRICULESCU nu are depuse declaraţii de avere pentru anii anteriori (când a lucrat în mediul privat), aşa că nu putem decât să bănuim că până în 2017 a câştigat mult mai bine… din moment ce anul trecut a achiziţionat un apartament de 62,21 mp şi un teren intravilan de 42,24 mp, ambele în Craiova. Interesant este că, deşi a făcut aceste investiţii, TRICULESCU a rămas cu 81.207 lei în contul de la LIBRA BANK.

În afară de achiziţiile menţionate, noua şefa ANAF mai are un apartament de 63,63 mp, tot în Craiova, cumpărat în 2007, an în care era studentă la master, şi un autoturism AUDI A3, fabricat în 2013.

TRICULESCU a depus şi o declaraţie de interese, în care menţionează doar C.I.I TRICULESCU MIHAELA, cabinet de insolvenţă înfiinţat în septembrie 2016. După cum am anticipat în articolul din 4 ianuarie 2019, preşedinta ANAF s-a retras din firma de soft pe care o înfiinţase în iulie 2017. (sursa foto: gov.ro)

DOCUMENT ATAŞATE:
Mihaela TRICULESCU – declaraţie de avere (29 ianuarie 2019)

CITIŢI ŞI:
Noua şefă ANAF are o firmă de soft şi recent s-a retras din două societăţi… una preluată cu doar 6 luni în urmă!