Candidate la insolvenţă: ASTALDI (un nou dosar), GALFINBAND, ISPE, JANCOLETA… şi încă 13 firme; datorii totale de 1,1 MILIARDE LEI

Astăzi, 30 aprilie 2018, vă prezint o listă cu 17 firme – din 5 judeţe (AR, GL, IS, MS, VN) plus Bucureşti – care au pe rolul instanţelor dosare de insolvenţă, cererile fiind depuse de creditori sau chiar de debitoare. În dreptul fiecărei societăţi sunt trecute: CUI-ul, numărul dosarului şi data următorului termen de judecată.

Conform ultimelor bilanţuri publice (din 2016, în cele mai multe cazuri), datoriile totale ale acestor 17 firme se ridică la 1.106.492.790 lei; niciuna dintre datornice nu are restanţe mai mici de un milion de lei.

Dacă aţi cerut insolvenţa unei firme cu datorii totale de peste un milion de LEI (conform ultimului bilanţ disponibil) şi doriţi să afle lumea despre asta, trimiteţi un mail (poate fi şi anonim) cu numărul dosarului. Eu parcurg o monitorizare zilnică a firmelor împotriva cărora se depun cereri de insolvenţă, dar nu am cum să verific datoriilor tuturor acestor debitoare.