Care sunt sumele încasate în plus (ilegal?) de agenţiile de turism sancţionate de Consiliul Concurenţei?

UPDATE:
Am primit un răspuns/comentariu de la domnul Dragoş ANASTASIU – AICI.

Conform unui comunicat transmis de Consiliul Concurenţei în urmă cu câteva zile (acesta), 13 agenţii de turism şi Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT) au fost sancţionate cu amenzi în valoare totală de 11.419.539.35 lei – „pentru coordonarea comportamentului pe piaţa comercializării produselor turistice prin agenţii de turism„.

Din câte ştiu, amenzile aplicate de Consiliul Concurenţei reprezintă un anumit procent din cifra de afaceri a societăţilor sancţionate.

Bănuiesc că, totuşi, aceste sancţiuni au la bază un calcul, măcar o estimare, a sumelor pe care le-au încasat în plus agenţiile sancţionate.

Şi întrebarea mea – pentru Consiliul Concurenţei – este aceasta:

Care sunt sumele încasate în plus de aceste agenţii ca urmare a încălcării legii… şi care e corespondenţa/legătura cu amenzile aplicate?

Şi plusez:
DACĂ aceste societăţi comerciale (agenţii) au obţinut venituri ilicite, a sesizat Consiliul Concurenţei şi alte instituţii? Cum ar fi Fiscul, de exemplu!

Şi mai plusez o tură:
Există un termen limită pentru achitarea acestor amenzi?

NOTĂ:
Am ilustrat acest articol cu fotografia lui Dragoş ANASTASIU (sursa foto: bugetul.rodoar pentru că firma pe care o controlează, TOURING EUROPABUS ROMANIA SRL (CUI/CIF: 7177280), a primit cea mai mare amendă – 5.397.762,87 lei