Ce firme importante pot intra în insolvenţă? INTEGRA, SERMONA IMPEX, TEHNOUTILAJ… şi încă 10; datorii totale de 111 milioane lei

Astăzi, 10 aprilie 2018, vă prezint o listă cu 13 firme (din 10 judeţe plus Bucureşti) care au pe rolul instanţelor dosare de insolvenţă, cererile fiind depuse de creditori sau chiar de debitoare. În dreptul fiecărei societăţi este trecut CUI-ul, numărul dosarului şi data următorului termen de judecată.

Conform ultimelor bilanţuri publice (din 2016, în cele mai multe cazuri), datoriile totale ale acestor 13 firme se ridică la 111 milioane lei. Niciuna dintre datornice nu are restanţe mai mici de un milion de lei.

…………………………………..
Dacă aţi cerut insolvenţa unei firme cu datorii totale de măcar un milion de LEI (conform ultimului bilanţ disponibil) şi doriţi să afle lumea despre asta, trimiteţi un mail (poate fi şi anonim) cu numărul dosarului. Eu parcurg o monitorizare zilnică a firmelor împotriva cărora se depun cereri de insolvenţă, dar nu am cum să verific datoriilor tuturor acestor debitoare.