Ce înseamnă primar? „Iniţial, primordial, original, de prim grad, de primă importanţă, de bază, reprezentant al conducerii centrale în oraşe şi comune, cu atribuţi administrative”

Era cât pe ce să rămân neinformat, să nu aflu de ce calităţi ai nevoie pentru a deveni primar! Noroc că am ajuns pe site-ul primăriei SăveniŞi am aflat ce îţi trebuie ca să ajungi şeful unui oraş. Am aflat de la primarul din Săveni, judeţul Botoşani, un individ pe nume Petru Relu TÎRZIORU.

Omu’ zice aşa: „Conform DEX, PRIMAR înseamnă: iniţial, primordial, original, de prim grad, de primă importanţă, de bază, reprezentant al conducerii centrale în oraşe şi comune, cu atribuţii administrative”.

„Primarul înainte de toate este un om obişnuit în viaţa căruia vine un moment al adevărului, un moment în care receptează realitatea din jurul sau în mod obiectiv, sincer şi realist, însuşindu-şi mare parte din neajunsuri, probleme şi nedreptăţi, pe care le preia pentru sine ca pe o dulce povară, devenind cu voie sau fără voie un luptător. Un luptător nu cu partenerii de campanie electorală, ci cu el însuşi, adică cu multitudinea de probleme ale oamenilor pe care nu e de ajuns să le ştie, ci să le simtă aşa cum le simt cei care investesc în el asteptări, speranţe, împliniri.”

Şi continuarea… AICI

Dacă citeşte asta miliţianul HARPĂ… se aruncă în Ozana!

Tot respectul pentru dom’ primar de Săveni, cu o singură observaţie: a uitat să posteze pe site declaraţia de avere de anul acesta! Asta am căutat, de fapt…  (sursa foto: primariasaveni.ro)