CE VREMURI! Cum a început drumul spre succes al milionarei DOINA CEPALIS? Să aprindem o lumânare pentru IOANA DORNESCU!

0

Eu zic că doamna Doina CEPALIS (foto), ajunsă mare femeie de afaceri, multimilionară conform unor surse, ar trebui să-i mulţumească domnului AMBRONO (junior)… şi să aprindă o lumânare măcar săptâmânal pentru doamna Ioana DORNESCU, cândva şefă la FPS Iaşi.

Am participat la licitaţia de la FPS pentru INTEGRATA Paşcani şi ştiu despre ce vorbesc. Păcat că atunci nu existau camere de luat vederi! 

S-a licitat la greu. Au licitat CEPALIS şi AMBRONO, a urcat preţul foarte mult… şi doamna DORNESCU a dat o pauză, deşi procedura nu prevedea aşa ceva, dar nici nu interzicea… timp în care CEPALIS şi AMBRONO au dat la pace.

Când au revenit la licitaţie… AMBRONO nu a mai plusat. Şi CEPALIS a cumpărat INTEGRATA (pachetul majoritar sau un pachet important, nu mai ştiu exact). Şi aşa a ajuns Doina CEPALIS mare patroană la INTEGRATA

Am văzut că e foarte lăudată şi – fiind participant la licitaţia din urmă cu vreo 20 de ani – m-am gândit să povestesc cum a fost. Pe ideea că, poate, în interviurile pe care le va da, în care îşi va povesti începutul/succesul afacerii, va aminti şi de AMBRONO… sau măcar de DORNESCU! Fără ei şi fără acel aranjament de la licitaţie, probabil azi nu mai vorbeam de multimilionara CEPALIS! (sursa foto: newspascani.com)

CITIŢI ŞI:
CE VREMURI! Cum a cumpărat BUTUCĂ fabrica de mobilă din Iaşi? Marea lui greşeală a fost că nu a vândut fabrica/terenurile în perioada boom-ului imobiliar. Acum nu îl mai înjura nimeniLĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.