Cerere de atragere a răspunderii personale împotriva „creatoarei de modă” NANETTE PÎRVU

Înfiinţată în iunie 2002, dar fără activitate de vreo 10 ani, societatea NANETTE SRL Iaşi (CUI/CIF: 14692874) a intrat direct în faliment abia pe 24 februarie 2021, la cererea Fiscului, care a invocat o creanţă de 185.900 lei.

Lichidatorul judiciar numit iniţial LD EXPERT GRUP IPURL Huşi a încercat să îngroape rapid „chestiunea” şi a propus închiderea procedurii după doar două luni de la deschidere… şi înainte de a publica tabelului definitiv, numai că DGRFP/AJFP Iaşi s-a opus şi, în plus, a reuşit înlocuirea „practicianului grăbit” cu ESTCONSULT IPURL (tot din Huşi, că e criză de astfel de „specialişti” la Iaşi!).

Tabelul definit al creanţelor arată că firma deţinută şi administrată de Nanette PÎRVU (foto) a tras Fiscului o ţeapă de 267.218 lei, motiv pentru care unicul creditor DGRFP/AJFP Iaşi a formulat cerere de atragere a răspunderii personale/patrimoniale împotriva aşa-zisei creatoare de modă… deşi şi noul lichidator a susţinut că nu există „o persoană căreia să-i fie imputabilă starea de faliment”. Un prim termen de judecată în Dosarul asociat nr.3048/99/2018*/a2 este programat pe 8 decembrie 2021.