Cerere de deschidere a insolvenţei împotriva EUROSTRADE COMPANY… deşi debitoarea are alt nume; datoriile la stat depăşesc 10 milioane lei

Pe 7 iunie 2018, creditorul „A.N. APELE ROMÂNE – ADMINISTRAŢIA BAZINALĂ DE APĂ SIRET prin SISTEMUL DE GOSPODĂRIRE A APELOR – SUCEAVA” a depus cerere de deschidere a procdurii de insolvenţă împotriva debitoarei EUROSTRADE COMPANY SA – Dosar nr.2123/86/2018, înregistrat la Tribunalul Suceava

A.N. înseamnă Administraţia Naţională, iar firma împotriva căreia APELE ROMÂNE a depus cerere de insolvenţă nu se mai numeşte EUROSTRADE COMPANY SA de ceva vreme. Numele actual/corect este IRAIDA STONE SRL Păltiniş (CUI: 18126053).

Ultimul bilanţ depus la Fisc e din 2015. Înclin să cred că presupusa creanţa invocată de APELE ROMÂNE e de aproape 5 ani… şi tocmai se apropia prescrierea, motiv numai bun pentru a declanşa îngroparea unei afaceri dubioase, consacrată sub numele EUROSTRADE COMPANY (detalii AICI).

Şi apropo de insolvenţă şi de datorii: site-ul ANAF.ro spune că IRAIDA STONE SRL înregistra la data de 31 martie 2018 datorii la bugetul de stat în valoare de 10,43 milioane lei, aproape jumătate din această sumă fiind reprezentată de accesorii (majorări şi penalităţi). În aceste condiţii, se pune întrebarea de ce nu a cerut Fiscul aplicarea Legii 85/2014? Şi nu acum, ci când datoriile erau de „numai” 3-4 milioane lei! (sursa foto: eurostradecompany.ro)