Cerere de insolvenţa împotriva firmei care deţine licenţele LOOK TV, LOOK PLUS şi PROFIT.RO

CLEVER MEDIA NETWORK SRL Cluj-Napoca (CUI: 30863569) a fost înfiinţată în noiembrie 2012, cu un capital social de 200 lei, de către Adrian Gheorghe TOMŞA (90%) şi Ioan Cosmin FILIP (10%), iar funcţia de administrator a fost atribuită iniţial lui Victor GONGOLEA. Societatea prestează „activităţi de difuzare a programelor de televiziune” (Cod CAEN: 6020), şi-a majorat capitalul social la 310 lei, din octombrie 2017 este administrată de Sorin-Emil LĂPUŞAN, iar structura actuală a asociaţilor este următoarea: Adrian Gheorghe TOMŞA – 96,77%, Victor GONGOLEA – 2,33%.

Tot din octombrie 2017, CLEVER MEDIA NETWORK SRL deţine licenţele pentru pentru LOOK TV şi LOOK PLUS, cea pentru LOOK TV fiind preluată de la TRANSILVANIA LOOK SRL Cluj-Napoca (CUI: 25876783), tranzacţie despre care lichidatorul judiciar sau judecătorul sindic ar fi trebuit să se întrebe dacă nu cumva se încadrează la categoria transferurilor/actelor frauduloase (în sensul Legii 85/2014) – detalii AICI.

În afară de aceste două televiziuni, firma lui TOMŞA (şi GONGOLEA!) mai deţine site-ul profit.ro şi licenţă pentru o televiziune de business cu acelaşi nume… care se lasă aşteptată.

Până la lansarea televiziunii de business, CLEVER MEDIA NETWORK SRL are o problemă cu business-ul pe care îl desfăşoară… sau cel puţin cu unul dintre partenerii de afaceri. Este vorba de BLAGA IONUŢ CRISTIAN PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ (CUI: 34066271), agent economic – din Sânnicolau Român, judeţul Bihor – care pe 20 iulie 2018 a depus la Tribunalul Comercial Cluj o cerere de deschidere a procedurii de insolvenţă împotriva CLEVER MEDIA NETWORK SRL, după cum susţine portalul instanţelor de judecată (unde numele creditorului este menţionat sub altă formă – PFA BLAGA CRISTIAN IONUŢ) – Dosarul nr.710/1285/2018.

Nu este foarte clar dacă creditorul urmăreşte doar să-şi recupereze pretinsa creanţă cât mai repede sau vrea să facă de ruşine firma clujeană, cert că nu a rezolvat mare lucru în niciuna din privinţe. Tribunalul Comercial Cluj are obiceiul de a tergiversa cererile de insolvenţă formulate de „venetici” împotriva firmelor locale (a se vedea cazul COLDEA CONSTRUCŢII), aşa că foarte probabil primul termen de judecată pentru acest dosar va fi anunţat prin octombrie… şi va fi în decembrie 2018 sau chiar în ianuarie 2019. Ce atâta grabă, doar suntem în Ardeal?!

Iar în ceea ce priveşte ruşinea… Adrian Gheorghe TOMŞA mai are în portofoliu 4 falimente (mai vechi, e drept, firmele fiind deja radiate), aşa că nu cred că o să-i crape obrazul! (sursa foto: portal.just.ro)