Cerere de insolvenţă împotriva FLAMGARD IMPEX

„Noi creştem cu grijă proiectele tale, le transformăm repede şi durabil în realităţi. Casele, ferestrele şi uşile pe care vrei să le deschizi poartă marca FLAMGARD” – aşa zice un mesaj audio care poate fi auzit dacă ajungeţi pe flamgard.ro – site-ul companiei FLAMGARD IMPEX SRL Recea (CUI: 8669508), deţinută de Romi MARCHIŞ.

Este vorba de o societate importantă cel puţin pentru judeţul Maramureş. Altfel nu ar fi ajuns „vedetă” pe SUPERVIZOR.ro

Pentru anul trecut, FLAMGARD IMPEX SRL a raportat o cifră de afaceri de 16,93 milioane lei şi un profit net de 260.826 lei… dar şi datorii de 25,82 milioane lei.

În perioada scursă din acest an, societatea maramureşeană s-a confruntat cu mai multe procese de „încuviinţarea executării silite„, pe care le-a cam pierdut, dar partea şi mai proastă pentru FLAMGARD IMPEX SRL e că unul dintre creditori i-a cerut insolvenţa.

Mai exact, pe 31 mai 2018, o societate cu numele SMART BUSINESS SRL a depus la Tribunalul Maramureş o cerere de aplicare a Legii 85/2014 împotriva FLAMGARD IMPEX SRL.

La ora actuală, în România există două societăţi active cu acest nume. Una cu sediul în Satu Mare, cealaltă din Baia Mare. Sunt convins că este vorba de SMART BUSINESS SRL Baia Mare (CUI: 24261518), firmă care anul trecut a înregistrat o cifră de afaceri de 4,8 milioane lei şi este deţinută şi administrată de Felician LUPAN.

Nu am verificat din 3 surse, important e că sursa oficială (portal.just.ro) spune că există o cerere de insolvenţă împotriva FLAMGARD IMPEX SRL, aşa că „hai sictir” avocaţilor care nu şi-au mai spălat roba de când au dobândit-o, dar se cred profesori de jurnalism!

Prin urmare şi-aşa deci… această ştire vrea doar să transmită celor interesaţi că împotriva firmei FLAMGARD IMPEX SRL a fost depusă o cerere de insolvenţă. Face obiectul Dosarului nr.1156/100/2018, pentru care încă nu a fost stabilit primul termen de judecată. (sursa foto: flamgard.ro)