Cerere de insolvenţă împotriva GRAFFITI BBDO; agenţia de publicitate şi-a schimbat numele şi a anunţat că trage obloanele!

Înfiinţată în august 1991 de Cristian BURCI, agenţia de publicitate GRAFFITI BBDO „a reuşit” să încheie anii 2016-2017 cu pierderi cumulate de 5,5 milioane lei, iar datoriile la 31 decembrie 2017 se ridicau la 15,6 milioane lei… depăşind cifra de afaceri a anului respectiv – 12 milioane lei.

La finalul anului trecut, GRAFFITI BBDO SA Bucureşti (CUI/CIF: 2359460) şi-a schimbat numele în GRAFFITI COMMUNICATIONS SA, iar structura acţionariatului a suferit unele modificări… care acum nu mai au nicio importanţă, din moment ce prima agenţie de publicitate înfiinţată în România după Revoluţie s-a închis deja, după cum a anunţat iqads.ro în urmă cu câteva zile (AICI).

Un partener de afaceri care nu are habar de situaţia actuală de la GRAFFITI COMMUNICATIONS SA este PANDA SQUAD SRL Bucureşti (CUI/CIF: 38603823), firmă care pe 17 aprilie 2019 a depus cerere de insolvenţă împotriva GRAFFITI BBDO SA… iar debitoarea nu se mai numeşte aşa de vreo 4 luni.

Acest demers a dus la înregistrarea Dosarului nr.11663/3/2019 de la Tribunalul Bucureşti, pentru care a fost programat primul termen de judecată pe 10 iunie 2019. Dacă tot a anunţat că trage obloanele, ar fi corect ca GRAFFITI COMMUNICATIONS SA să se ceară singură în faliment, dar pentru asta trebuie să depună o mulţime de documente… şi poate le-a luat fostul acţionar când s-a retras din firmă!

Despre GRAFFITI BBDO scrie cam peste tot că este prima agenţie de publicitate înfiinţată în România după Revoluţie. Peste ceva timp se va spune că GRAFFITI BBDO a fost… încă o agenţie de publicitate care şi-a ţepuit partenerii de afaceri! (sursa foto: facebook.com/graffiti.bbdo.ro)