Cerere de insolvenţă împotriva „liderului zonal” DMC AG; Tribunalul Bacău a zis că nu e nicio grabă

DMC AG SRL (CUI: 10528179) este o firmă cu sediul social în judeţul Bacău (comuna Caşin) care se prezintă pe site-ul propriu drept „lider zonal în execuţia de construcţii civile, industriale şi edilitare de mare complexitate, în execuţia de tâmplărie PVC cu geam termoizolant, la preţuri convenabile, remarcându-se prin rapiditatea deciziilor şi flexibilitatea negocierii, respectând termenele convenite şi în condiţii de calitate deosebită”.

A raportat pentru anul 2017 un profit net de 3 milioane lei, la o cifră de afaceri de 4,93 milioane lei, rezultate obţinute cu 37 de angajaţi.

Partenerul de afaceri BERSO SRL Bacău (CUI: 25168728) nu a fost impresionat de aceste rezultate din moment ce a solicitat deschiderea procedurii de insolvenţă împotriva firmei de construcţii controlate de Ghiţă DOHOTARU, cererea fiind înregistrată la Tribunalul Bacău pe 24 aprilie 2018.

Deşi a trecut o lună şi jumătate de la constituirea Dosarului nr.1110/110/2018, Tribunalul Bacău nu a stabilit/comunicat un prim termen de judecată. (sursa foto: tgocna.ro)