CITADIN: 2.000 euro/lună pentru directorul IONESCU… şi un apartament de 152 mp moştenire pentru soţie

Dacă tot m-am apucat să prezint veniturile din declaraţiile de avere ale şefilor de la societăţile subordonate Primăriei şi Consiliului Judeţean Iaşi, am zis că e ok să le trec în revistă şi pe cele ale directorului de la CITADIN SA (CUI/CIF: 15946407).

Marius IONESCU e director general la CITADIN SA şi anul trecut a încasat 112.634 lei, adică o medie de 9.386 lei pe lună… peste 2.000 de euro pe lună la cursul mediu ade anul trecut (1 euro = 4,6535 lei).

I-a murit cineva drag în 2014, din acest motiv a primit ca moştenire terenuri şi o casă în judeţul Buzău. Printre acestea, un teren agricol de 8 hectare.

Şi soţiei Carmen Mihaela IONESCU i-a murit cineva drag… anul trecutCineva drag şi foarte bogat, din moment ce i-a lăsat moştenire două apartamente în Iaşi, unul dintre acestea de 152 mp… şi al doilea de 45,78 mp. Foarte probabil moştenirea soţiei vizează un bloc, un ansamblu rezidenţial recent construit. Nu ştiu să existe apartamente de 152 mp construite înainte de 2000.

Pe lângă aceste moşteniri, Carmen Mihaela IONESCU a primit şi 350 mp de teren forestier (pădure) la Bârnova. În declaraţia de avere este menţionată drept donaţie, fără a se preciza numele generosului donator.

La capitolul venituri, soţia directorului CITADIN se prezintă cu suma de 73.205 lei, primită de la DGRFP Iaşi, unde activează în calitate de consilier superior.

NOTĂ:
Nu am găsit pe net nicio poză cu directorul general IONESCU de la CITADIN! Îmi cer scuze, a trebuit să folosesc o imagine generică! (sursa foto: reporteris.ro)

DOCUMENT ATAŞAT:
Marius IONESCU – declaraţie de avere (iunie 2019)