COMPLEXUL ENERGETIC HUNEDOARA: sentinţa de deschidere a procedurii de insolvenţă

CEH

SOCIETATEA COMPLEXUL ENERGETIC HUNEDOARA SA Petroşani (CUI: 30855230) a intrat în insolvenţă, la propria cerere, pe 7 ianuarie 2016 (Dosarul nr. 5194/97/2015). După ce a fost întocmit tabelul preliminar al creanţelor, după ce administratorul judiciar CASA DE INSOLVENŢĂ GMC SPRL Craiova a luat primele măsuri, dintre care cea mai drastică a fost denunţarea Contractului Colectiv de Muncă, a venit decizia Curţii de Apel Alba Iulia, care a anulat sentinţa Tribunalului Hunedoara de deschidere a insolvenţei şi a trimis cauza spre rejudecare la instanţa de fond.

 Acelaşi judecător sindic Ioan DRĂGAN de la acelaşi Tribunal Hunedoara a decis pe 23 iunie 2016 reintrarea în insolvenţă a societăţii, numind acelaşi administrator judiciar ca şi la „prima insolvenţă”. Acesta a publicat (în BPI) notificarea privind deschiderea insolvenţei pe 28 iulie 2016 şi a anunţat că termenul limită pentru înregistrarea cererilor de admitere a creanţelor asupra averii debitorului este 5 august 2016.

 Sentinţa privind deschiderea insolvenţei încă nu a fost publicată în BPI, dar am intrat în posesia acesteia prin amabilitatea Sindicatului „Noroc Bun” (reprezentant Adrian Ştefan JURCĂ). O prezint în documentul ataşat, în forma originală, cu menţiunea că este datată 2 august 2016 (probabil s-a întors judecătorul sindic din concediu!) şi a fost exepediată către administratorul judiciar abia ieri, 8 august 2016.  (sursa foto: radiocluj.ro)

DOCUMENT ATAŞAT:
SOCIETATEA COMPLEXUL ENERGETIC HUNEDOARA SA – sentinţa de deschidere a procedurii de insolvenţă


CITIŢI ŞI
:
C.E. HUNEDOARA: termenul de înscriere la masa credală este 5 august 2016; Sindicatul “Noroc Bun” va ataca şi a doua sentinţă de deschidere a insolvenţei