CONSTANTIN SIMIRAD este angajat al Serviciului Informatizare din Primăria Iaşi… remunerat anul trecut cu 50.744 lei

CONSTANTIN SIMIRAD câştigă o pâine – „destul de albă” – de la Primăria Iaşi, acolo unde este angajat pe o poziţie de consilier superior la „Serviciul Informatizare – Biroul Baze de date”.

Conform declaraţiei de avere din iulie 2019, anul trecut a fost remunerat cu 50.744 lei, adică o medie de 4.288 lei/lună.

În 2017, tot conform declaraţiei de avere (din iunie 2018), a încasat 50.390 lei.

O creştere simbolică… dar interesant mi se pare faptul că un angajat al Serviciului Informatizare completează „de mână” declaraţiile de avere (şi de interese). Poate nu ştie să umble cu imprimanta!NU! Nu e vorba despre „dinozaurul” CONSTANTIN SIMIRAD, fost primar al municipului Iaşi, fost ambasador în Cuba, fost preşedinte de CJ… şi actualmente sinecurist. Vorbim despre fiul acestuia, care se numeşte tot Constantin SIMIRAD.

Şi „dinozaurul” activează în cadrul municipalităţii ieşene, pe post de consilier al primarului Mihai CHIRICA… dar nu depune declaraţii de avere. Din păcate! Ar fi interesant să ne spună „nea Costică” ce pensie (specială) are… şi câţi bani încasează de la Primăria Iaşi! (sursa foto: curierul-iasi.ro)

DOCUMENT ATAŞAT:
CONSTANTIN SIMIRAD – declaraţie de avere (2019)