CORDISMED (CARDIOTIM) a intrat în insolvenţă şi consideră necesară „renegocierea contractelor încheiate cu personalul medical” (document ataşat)

CORDISMED SRL Timişoara (CUI/CIF: 23613543) – societatea prin intermediul căreia îşi desfăşoară activitatea (economică) spitalul şi clinicile CARDIOTIM – a încheiat anul 2019 în „comă financiară”, datoriile ajungând la 3.285.000 lei, cu peste un milion de lei mai mari faţă de finalul anului anterior. Din acest motiv, firma bănăţeană a solicitat intrarea în insolvenţă, iar judecătorul sindic Loredana NEAMŢU de la Tribunalul Timiş a dispus deschiderea procedurii generaleDosar nr.5552/30/2019.

Interesant este că, în cererea introductivă, debitoarea a precizat că „există posibilitatea reorganizării activităţii prin renegocierea contractelor în curs încheiate cu personalul medical„, ceea ce înseamnă o diminuare a remuneraţiilor oferite doctorilor care activează la CARDIOTIM.

În cadrul procedurii de insolvenţă, AD PRO MANAGEMENT SPRL va îndeplini atribuţiile de administrator judiciar provizoriu, iar termenul limită pentru înscrierea la masa credală este 3 februarie 2020, urmând ca prima Adunare a Creditorilor să se întrunească pe 27 februarie 2020, ora 12:00, la sediul practicianului.

Următorul termen de judecată în Dosarul de insolvenţă nr.5552/30/2019, al debitoarei CORDISMED SRL Timişoara, este programat pe 19 martie 2020. (sursa foto: facebook.com/cardiotim)

DOCUMENT ATAŞAT:
CORDISMED SRL – Încheiere de deschidere a procedurii insolvenţei în formă generală