COSTIN a vândut ALRARI STYLE… dar tot s-a ales cu cerere de atragere a răspunderii personale

0

În ianuarie 2017, Ramona-Georgeta DUCA şi Daniela-Alecsandra COSTIN au înfiinţat societatea ALRARI STYLE SRL Iaşi (CUI/CIF: 36884374), care s-a ocupat de „Coafură şi alte activităţi de înfrumuseţare”, cu menţiunea că doar COSTIN a avut atribuţii de administrator.

În august 2019, în două etape (şmecheria clasică: majorare de capital social şi cesiune părţi sociale), DUCA şi COSTIN se leapădă de firmă şi „o pun în cârca” unui individ pe nume Florin ARBORE, care devine unic asociat şi administrator. După numai câteva luni, în noiembrie 2019, noul patron (din acte) a decis „dizolvarea societăţii, precum şi lichidarea simultană a activului şi pasivului ALRARI STYLE SRL”, şi a numit CASA DE INSOLVENŢĂ HOMORANU IPURL (Gheorghe HOMORANU) în calitate de lichidator.

Pentru că ALRARI STYLE SRL înregistra datorii la stat (din acest motiv a fost vândută, nu de profitabilă!), Gheorghe HOMORANU nu a putut îngropa firma foarte rapid şi a fost nevoit să treacă prin procedura de faliment – deschisă pe 11 februarie 2020 (Dosar nr.553/99/2020).
La masa credală s-a înscris doar Fiscul (prin AJFP Iaşi), cu 43.694 lei, iar HOMORANU – după reţeta clasică – a zis că nimeni nu e vinovat de intrarea în incapacitate de plată şi, desigur, nu a amintit nimic de fostul administrator Daniela-Alecsandra COSTIN, în timp ce Florin ARBORE este „domnul AF” în raportul privind cauzele falimentului!

Lichidatorul judiciar s-a grăbit să propună închiderea procedurii, iar instanţa ar putea decide asta la termenul din 19 mai 2020… dar aproape că nu mai are nicio importanţă din moment ce DGRFP Iaşi – AJFP Iaşi a depus deja cerere de atragere a răspunderii patrimoniale personale. Iar partea interesantă este că Fiscul nu a luat de bune documentele lui HOMORANU şi a intentat acţiunea menţionată împotriva ambilor foşti administratori – Daniela-Alecsandra COSTIN şi Florin ARBORE (Dosar nr.553/99/2020/a1)

În ceea ce o priveşte pe Daniela-Alecsandra COSTIN, aceasta este unic asociat şi administrator la ABC SHINE SRL Iaşi (CUI/CIF: 34276010), firmă care are (aprope) acelaşi sediu (str. Bacinschi nr.5) şi acelaşi obiect principal de activitate ca falita ALRARI STYLE SRL. (sursa foto: facebook.com – Erika Beauty Salon)LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.