Cred că avem o problemă la definiţia OMULUI… şi implicit la drepturile OMULUI

DA, consider că individul care a omorât cele două fete de la Caracal, DACĂ se dovedeşte că le-a luat viaţa, trebuie eliminat.

Vai de mine! Aţi sărit de cur în sus „organizaţiile pentru apărarea drepturilor omului”!
SERIOS?! Dacă Luiza şi Alexandra erau fiicele sau surorile voastre… tot aşa aţi fi procedat? 

DA, eu cred că indivizii care omoară premeditat un om, nu neaparat copii, trebuie executaţi… şi anterior constrânşi să spună tot ce ştiu.

Asta e părerea mea, ce să fac? Ştiu că o să am probleme cu exprimarea acestei păreri.

Libertatea de opinie e chestie garantată!
Asta e o vrăjeală!

Libertatea de opinie e garantată dacă nu deranjezi… pe unii. Libertatea de opinie e garantată… doar pentru unii!

Să vă dau un exemplu, de la mine, din Iaşi:

  • Marius BODEA, parlamentar PNL, a zis că primarul „Chirica s-a îmbătat şi n-a mai ajuns la Primărie să semneze hârtiile în ultima zi„… referindu-se la un contract de 12 milioane de euro pentru nişte autobuze electrice.

Dacă spuneam eu chestia asta, pe site-ul meu sau pe contul de FB, eram deja condamnat şi pus să plătesc daune morale. Bodea nu a păţit nimic, deşi nu a prezentat nicio probă în sprijinul afirmaţiei. 

Cam aşa e cu „libertatea de opinie e garantată”!

Revenind la subiectul principal, cred că un eventual referendum ar trebui să (re)definească OMUL… şi, implicit, drepturile OMULUI. Pentru că indivizii care omoară intenţionat nu trebuie consideraţi oameni şi, prin urmare, nu au de ce să beneficieze de drepturile OMULUI. Iar ălă (dincă) de la Caracal se încadrează în această categorie.