Cum să nu-ţi doreşti să ai copii?! Doamna ministrului CUC a încasat anul trecut 56.783 lei pentru creşterea copilului… plus 472.723 lei ca executor judecătoresc

Alexandru Răzvan CUC (foto) este ministrul Transporturilor. Anul trecut a câştigat 120.036 lei ca deputat (ministru a re-devenit în februarie 2019) şi 2.363 lei din „cedarea folosinţei bunurilor” – chirie pentru ceva. Aceeaşi sumă a primit-o şi soţia.

Este însurat cu Ramona IORDACHE (foto), executor judecătoresc în judeţul Giurgiu. Doamna domnului CUC a încasat anul trecut suma de 472.723 lei… de patru ori mai mult decât un deputat.

Partea interesantă e alta:

  • Răzvan CUC are un copil, care anul trecut a primit o alocaţie de 2.400 lei. Conform giurgiuveanul.ro, s-a născut în iulie 2016.
  • Doamna CUC, în calitate de mamă, a primit o indemnizaţie pentru creşterea copilului de 54.383 lei, adică 4.532 lei/lună. Pe lângă suta de mii de euro!

Nu ştiu să vă spun câte mame primesc aproape 1.000 de euro pe lună ca indemnizaţie pentru creşterea copilului, dar sunt convins că nu foarte multe.

Nu „săriţi cu gura pe mine”, nu am zis că ar fi vreo problemă de legalitate, doar am prezentat situaţia financiară a familiei CUC. Pe baza declaraţiei de avere din martie 2019.

„Mişto” e că declaraţia de avere a lui Alexandru Răzvan CUC are tot felul de blurări pe site-ul Ministerul Transportului… în vreme ce o altă instituţie o prezintă cu toate detaliile posibile – aceasta este şi varianta pe care am ataşat-o.

Dacă vreţi să vedeţi ce mai deţine familia ministrul Transportului… accesaţi documentul ataşat! (sursa foto: giurgiuveanul.ro)

DOCUMENT ATAŞAT:
Alexandru-Răzvan CUC – declaraţie de avere (martie 2019)