De ce domnul ISĂRESCU este MUGUR la BNR şi MUGUREL la Registrul Comerţului? Totuşi, vorbim de documente oficiale!

Conform tuturor menţiunilor de pe site-ul Băncii Naţionale a României, preşedinte al Consiliului de Administraţie şi guvernator al BNR este domnul MUGUR Constantin Isărescu.

Conform tuturor declaraţiilor de avere şi de interese depuse de-a lungul vremii, unul dintre prenumele domnului ISĂRESCU este MUGUR. Al doilea prenume este Constantin. Aşa apare în documentele oficiale de la BNR – declaraţiile de avere şi de interese sunt documente oficiale.

În evidenţele Registrului Comerţului, domnul ISĂRESCU apare ca asociat la MĂR SRL Drăgăşani (CUI/CIF: 15351670), calitate pe care o recunoaşte în declaraţiile de avere… dar cu numele ISĂRESCU CONSTANTIN-MUGUREL.

Şi documentele de la Registrul Comerţului sunt oficiale. „La fel de oficiale” ca cele de la BNR. Iar aici se vorbeşte despre MUGUREL Isărescu! Doar despre MUGUREL Isărescu!

Pentru cei foarte interesaţi, ISĂRESCU CONSTANTIN-MUGUREL deţine 54,01% din capitalul social al firmei MĂR SRL Drăgăşani (CUI/CIF: 15351670 ) – un producător de vinuri .

Ataşez informaţiile primite, CONTRA COST, de la ONRC.

Şi întrebarea mea este aceasta:

De ce domnul ISĂRESCU este MUGUR ca guvernator BNR şi MUGUREL ca patron de firmă? Care este prenumele real?

Aş putea să cred că, la momentul când a fost înfiinţată firma, doamnele de la Registrul Comerţului şi-au zis: „ce mugurel de bărbat„! Şi din acest motiv i-au greşit prenumele.

Totuşi, vorbim de documente oficiale! În ambele cazuri. Şi de ce în unele e MUGUR, iar în altele MUGUREL? (sursa foto: nu ştiu exact cine a făcut fotografia, e din perioada când am lucrat în presa locală/ieşeană)

DOCUMENTE ATAŞATE:
MAR SRL – structura asociaţilor (aprilie 2019)

Mugur ISĂRESCU – declaratie de avere (iunie 2018)