De ce nu se (va) închide REALITATEA TV? Pentru că încă nu a intrat în faliment!

0

A fost o mare ştire în urmă cu ceva zile… despre trecerea la faliment a societăţii REALITATEA MEDIA SA, cea care deţine licenţa pentru REALITATEA TV.

Au scris despre asta foarte multe publicaţii… unele nici măcar nu au auzit de Legea 85/2014. Se vede din textele publicate!

Conform Legii 85/2014, o firmă care intră în faliment nu mai are voie să desfăşoare niciun fel de activitate, i se ridică dreptul de administrare… Pe scurt, firma respectivă este închisă DE TOT!

Ştiţi ce spune sentinţa în cazul REALITATEA MEDIA SA?

Spune aşa:
trimite cauza la judecătorul sindic în vederea intrării în faliment a debitoarei SC REALITATEA MEDIA SA” – detalii AICI:

Ştiţi ce înseamnă asta?
Că REALITATEA MEDIA SA încă nu a intrat în faliment! Aşa spune decizia instanţei – „trimite cauza la judecătorul sindic în vederea intrării în faliment”!

Asta înseamnă că râmâne la aprecierea judecătorului sindic. Dacă judecătorul sindic îşi ia un timp de gândire de un an sau doi… rămâne situaţia de acum (insolvenţă) . Să vă amintesc că instanţa a lălăit aprobarea planului de reorganizare timp de mai mulţi ani?

Judecătorul sindic este teoretic obligat de decizia Curţii de Apel să pronunţe decizia de intrare în faliment. Dar SURPRIZĂ! Nu are un termen limită!

De ce cred că nu se va închide REALITATEA TV?

Vă dau un exemplu, de la Iaşi:
Împotriva societăţii IASICON SA a fost pronunţată o sentinţă teoretic definitivă de deschidere a procedurii de insolvenţă în iunie 2018 – detalii AICI!

S-a găsit o variantă astfel încât o decizie teoretic definitivă să nu fie pusă în aplicare.

Mă îndoiesc că avocaţii lui Titel SINESCU sunt mai buni decât cei ai lui Cozmin GUŞĂ!LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.