DÎNCU, PALADA şi PIELEANU sunt disperaţi! Primarul ROBU de la Timişoara a brevetat sondajul ideal

Dacă aţi auzit zilele trecute nişte urlete, să ştiţi că veneau de la Marius PIELEANU, Mirel PALADA sau Vasile DÎNCU. Firmele/institutele de sondaje reprezentate de aceşti specialişti în domeniu… au rămas „şomere”.

Primarul municipiului Timişoara, Nicolae ROBU (foto), a identificat o soluţie super-ingenioasă/nemaipomenită/fabuloasă prin care poate afla tot ceea ce îl interesează… fără a mai da o grămadă de bani institutelor/firmelor de sondare.

Pe lângă că e cel mai nemaipomenit primar din ţara asta, Nicolae ROBU a găsit şi algoritmul care îi oferă „adevărată măsură a valorii”. Sincer, nu cred că s-a chinuit foarte mult, pare un om născut cu calităţi extraordinare.

Sunt nişte tâmpiţi cei care plătesc bani grei lui PIELEANU, PALADA sau DÎNCU pentru a afla răspunsurile la nişte întrebări legate de aleşii locali.

ROBU a găsit soluţia – sondaj pe FB.

Mai exact, o întrebare cu două variante de răspuns, cum e la cele mai recente sondaje:

  • Am ştiut, mă bucur, bravo
  • N-am ştiut, mă bucur, bravo

Am văzut şi comentarii răutăcioase, probabil din partea unora care ori nu locuiesc în Capitala Banatului, ori nu realizează ce onoare li s-a oferit când au primit buletin de Timişoara.

Să locuieşti în Timişoara şi să jigneşti omul/gospodarul care îţi oferă tot binele din lume, care s-a sacrificat pentru tine ca să-ţi asigure statutul de locuitor al unui oraş cu adevărat european! Ar trebui să-ţi fie ruşine! (sursa foto: pressalert.ro)

NOTĂ:
Acest text se vrea a fi un pamflet… şi trebuie tratat ca atare