Doamna profesor LEOREANU, soţia unui deputat, a încasat anul trecut doar 1.000 lei/lună din meditaţii

0

Despre profesori se spune că fac meditaţii şi obţin o grămadă de bani… şi nu prea îi declară Fiscului. E dat de exemplu Klaus Werner Iohannis, ajuns preşedinte, cel care a zis că doar „ghinionul” nu le-a permis altor profesori să ajungă proprietari al unor/multor case.

Zilele trecute am citit un articol despre deputatul Laurenţiu LEOREANU. Un articol ceva mai vechi… dar important e când afli tu o anumită informaţie, nu când a fost publicată!

Şi, din curiozitate jurnalistică, am accesat declaraţiile de avere ale acestui parlamentar.

Surprinzător, LEOREANU a depus deja declaraţia de avere pentru 2020, care se referă la anul fiscal 2019. Da, e printre puţinii deputaţi care au considerat că nu trebuie să aştepte termenul limită pentru a depune acest document.

Conform acestei declaraţii de avere, soţia Anca Loredana LEOREANU a încasat anul trecut 65.173 lei de la CNRV (Colegiul Naţional ROMAN VODĂ) în calitate de profesor. M-am uitat pe site-ul instituţiei şcolare, nu am reuşit să aflu ce predă doamnă, dar un cititor mi-a şoptit că matematică!

Am rămas surprins că un profesor valoros (adică plătit cu peste 5.000 lei/lună – 65.173 lei împărţit la 12 luni) obţine doar 1.000 lei/lună din meditaţii, adică are maxim doi copii la pregătire. Sau poate că are mai mulţi şi lucrează pro-bono!

NOTĂ:
Nu am identificat o imagine cu doamna profesor LEOREANU, aşa că am postat… ce am găsit! Nu cred că e nevoie de legendă! (sursa foto: atacul.ro)

DOCUMENT ATAŞAT:
Laurenţiu LEOREANU – declaratie de avere 2020LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.