Două firme au cerut insolvenţa Fiscului! Aşa susţine portalul instanţelor de judecată

0

Ieri, 15 martie 2018, cel puţin un angajat de la Tribunalul Bistriţa-Năsăud a băut „binişor”… sau poate că e o răzbunare a grefierilor, că altfel nu se explică postările de pe portalul instanţelor de judecată în ceea ce priveşte două dosare de insolvenţă.

Astfel, de pe site-ul menţionat, aflăm că societatea TIBERIA PROFI SRL-D Anieş (CUI: 30676552) a cerut insolvenţa D.G.R.F.P. CLUJ-NAPOCA – ADIMINSTRAŢIA JUDEŢEANĂ A FINANŢELOR PUBLICE BISTRIŢA-NĂSĂUD (a Fiscului, cum ar veni), motiv pentru care a fost deschis Dosarul nr.367/112/2018.

Şi parcă pentru a confirma că nu e greşeală întâmplătoare, portal.just.ro „insistă”… şi ne informează că şi WATER STONE SRL Bistriţa (CUI: 24578789) a cerut insolvenţa D.G.R.F.P. Cluj-Napoca – AJFP BISTRIŢA-NĂSĂUD – Dosarul nr.368/112/2018.

Chiar dacă există companii care au de recuperat „mormane” de bani de la stat, nu e cazul celor două firme, plus că nu se poate declanşa insolvenţa Fiscului (în baza Legii 85/2014). Legat de cele două „creditoare”, realitatea este că TIBERIA PROFI SRL-D se află în procedură de lichidare, iar WATER STONE SRL datorează bugetului de stat peste două milioane lei şi a fost declarată INACTIVĂ de către ANAF încă din mai 2015.

Erorile de pe portalul instanţelor de judecată pot fi considerate o glumă. Chiar reuşită… dar se pune întrebarea: nu cumva astfel de inversări creditor-debitor apar şi la alte dosare? Chiar ar fi o problemă!LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.