DUMNEZEU… şi insolvenţa! Nu există nimic mai spectaculos decât pledoaria administratorului judiciar REMUS BORZA în cazul CET GOVORA

Dacă sunteţi cititori fideli sau ocazionali ai site-ului SUPERVIZOR.ro ştiţi cu siguranţă că nu am titluri „senzaţionale”, pe ideea de clickbait. Nici titlul de astăzi, deşi pare, nu vizează click-uri.

Vă prezint, cred că în premieră, ce a spus administratorul judiciar desemnat în cazul insolvenţei C.E.T. GOVORA SA Râmnicu Vâlcea (CUI/CIF: 10102377) chiar în introducerea „Raportului privind cauzele şi împrejurările care au dus la apariţia insolvenţei„.

Administratorul judiciar care se ocupă de insolvenţa C.E.T. GOVORA SA se numeşte EURO INSOL şi este cunoscută drept firma lui Remus BORZA (foto, actualmente deputat).

Monitorizez insolvenţe de vreo 10 ani şi nu am găsit nicăieri o astfel de pledoarie. Chiar merită citită.

Un om pios stătea de vorbă cu Dumnezeu şi l-a rugat:
„Doamne, aş vrea să ştiu cum e Raiul şi cum e Iadul”

Dumnezeu l-a condus pe om către două uşi. A deschis una dintre ele, iar omul a privit înăuntru. În mijlocul încăperii se afla o mare masă rotundă. Pe masă se afla un vas cu tocană care mirosea atât de bine de îi lăsa omului gura apă.

Cu toate acestea, oamenii care stăteau la masă erau slabi şi bolnăvicioşi. Păreau a fi înfometaţi… Aveau linguri foarte lungi, legate de braţe şi, deşi puteau ajunge la vas pentru a le umple cu tocană, din cauza cozilor mai lungi decât propriile mâini, nu puteau duce la gură… Omul pios s-a înfiorat la vederea suferinţei lor.

Atunci Dumnezeu a spus:
Acum ai văzut Iadul. Vino să iţi arăt şi Raiul!

În cealaltă cameră se găsea aceeaşi masă rotundă cu acelaşi vas mare de tocană mirosind îmbietor. Oamenii de la masă aveau aceleaşi linguri incomode, dar păreau bine hrăniţi, râdeau şi vorbeau între ei.

Omul pios a spus:
„Nu inteleg!”

Este foarte simplu„, i-a explicat Dumnezeu.
„Aceşti oameni fericiţi şi sănătoşi au învăţat să se hrănească unii pe alţii, în timp ce ceilalţi se gândesc doar la ei înşişi…”

Citind aceste rânduri, am înţeles că „doar Dumnezeu mai poate salva această societate„, dar poate autorul a vrut să spună altceva.

Dovadă că nu mint o găsiţi AICI! (sursa foto: raportul lui Borza)