Există două societăţi (echipe) U CRAIOVA 1948… prima a fost înfiinţată de MITITELU!

Echipa de fotbal din Craiova, cea care speră să câştige titlul în actuala ediţie de campionat, îşi desfăşoară activitatea (economică) prin intermediul societăţii U CRAIOVA 1948 CLUB SPORTIV SA (CUI/CIF: 31918212). Este firma care are licenţa pentru Liga 1.

Această societate comercială a fost înfiinţată în iulie 2013, îl are ca acţionar majoritar şi administrator pe Adrian ANDRICI, dar este considerată firma/echipa lui Mihai ROTARU. Aşa fost întotdeauna, FRF şi LPF au permis tot felul de golănii/mizerii!

Părerea mea este că a fost o greşeală faptul că Registrul Comerţului Dolj a admis „CLUB SPORTIV” în numele/denumirea societăţii… pentru că există o diferenţă enormă între un club sportiv şi o societate pe acţiuni. Iar denumirea U CRAIOVA 1948 CLUB SPORTIV SA poate induce în eroare. 

Dar probabil că a fost o „eroare neîntâmplătoare„… pentru că, în martie 2013, familia MITITELU înfiinţase U CRAIOVA 1948 SA (CUI/CIF: 31376464), societatea prin intermediul căreia îşi desfăşoară activitatea echipa din Liga a III-a. Înţeleg că a promovat în Liga a II-a. Acesta a fost preţul (promovarea automată) ca să nu facă MITITELU gălăgie?!

Nu susţin niciuna dintre aceste echipe, mi se rupe de cine va câştiga campionatul… dar mi s-a părut corect să semnalez că  alde MITITELU au înfiinţat prima (societate) U CRAIOVA 1948. Pentru că… aşa a fost! (sursa foto: editie.ro)